查看: 56319|回復: 373
打印 上一主題 下一主題
收起左側

刀法討論區

關閉 [複製鏈接]
玩刀全力 好唔好?

有咩意見或其他加法請講

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

大家可以在此發問你對刀法的意見及問題

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復

我自己就加3力2體1心...都幾好用

回復 支持 反對

全力後期好似唔係好勁∼聽人講= =”
因為少血= =所以唔太樂觀∼

回復 支持 反對

Originally posted by chy122197 at 2006-3-24 20:11:
全力後期好似唔係好勁∼聽人講= =”
因為少血= =所以唔太樂觀∼

我都認同呀@@"
血少成日都要坐-3-

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

我想問最好學冰兩招好?????

回復 支持 反對

全刀有咩唔好?
後期同前期都可以用返裝黎加返防..加返血...
我就覺得全力幾好啦..只不過係要用多d錢係佢身上

回復 支持 反對

Originally posted by [H]o032o at 2006-3-24 20:39:
全刀有咩唔好?
後期同前期都可以用返裝黎加返防..加返血...
我就覺得全力幾好啦..只不過係要用多d錢係佢身上

我無話唔好∼咁你有錢買得裝黎都無錢練工啦∼何況人地都有可能有你既穿緊d裝∼重知各有各玩

[ Last edited by chy122197 on 2006-3-24 at 08:54 PM ]

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

全力刀扣得多=3=不過血好少下@@"

回復 支持 反對

經多番試驗*

更正*

5月9日*

經我多番試驗*

全力刀係最勁既*

不過5力1體/5力1體都係唔錯*

武功多數係單技*

華山/東風都好好用*

之前教錯大家唔好意思T^T

[ Last edited by 小龜 on 2006-5-9 at 02:31 PM ]
回復 支持 反對