打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 邊個話喵喵魔力冇人玩(有得睇現場情況)

關閉 [複製鏈接]
原帖由 133133 於 1-8-2008 04:21 發表

你地話513 D玩家無品

不過喵喵魔力好似吸納緊513 D 無品玩家

咁喵喵魔力成功後 會唔會變左第2個513 無品既私服

定係覺得喵喵魔力有品既玩家  可以同化個D 無品既玩家?

放心 喵喵魔力個gm唔似你地513個gm

無品既玩家 喵喵係會作出處分

所以我地咁放心
回復 支持 反對

原帖由 133133 於 1-8-2008 04:25 發表

無品既玩家 所做既唔一定係呃錢

咁係咪 叫尾帶呀 無魔走呀 TK呀 係GAME爆粗 都要封AC?

又黎一個冇腦既言論喇 我幾時話過會封ac )?

不過呢 無品係人人見志 喵喵點睇你又知?

你都幾好笑囉唔該
回復 支持 反對

原帖由 133133 於 1-8-2008 04:30 發表

你咁有腦,JA係話TK呀,尾帶呀,爆粗呀,無魔走呀 未必係無品

如果唔封AC可以點 我想你答下我

係咪係BBS開帖話依個玩家 十分ON9, 叫人唔好理佢咁潮?

唔封AC既話咪同家族講囉 不過我諗你冇咁既福份 因為你唔似會有家族肯收 就算有 個家族d人多數都盲既

的確 TK,尾帶,爆粗,無魔走未必係無品 不過我指係喵喵眼中 所以呢 你都收番你d說話好d
回復 支持 反對

原帖由 s991098 於 1-8-2008 04:37 發表

我又想問下,你係條街到見到個上左年紀既阿叔,飲到貓左係條街大大聲唱歌,講野,自言自語,你會點做?會唔會行埋去叫佢唔好嘈?再唔係報警?一陣貓左打左你一巴你冇仇報咁點?呢個世界係咁架啦,一樣米養百樣人,咩人都有 ...

所以咪話佢冇腦囉
回復 支持 反對

原帖由 s991098 於 1-8-2008 05:13 發表
俾,睇你自己部腦應唔應付到

正常電腦都應付到雙開
回復 支持 反對