打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 邊個話喵喵魔力冇人玩(有得睇現場情況)

關閉 [複製鏈接]
正一垃圾- -
回復 支持 反對

呢個東醫拍得住正服.
回復 支持 反對

我想問 係咪個server多人 d人先至玩得落手 笑
回復 支持 反對

原帖由 熙~ 於 30-7-2008 13:47 發表
我想問 係咪個server多人 d人先至玩得落手 笑

甘就硬係啦~!得個死城就算改到天花龍鳳甘,,米一樣唔好玩,簡直破壞左魔力原有既風格亦唔順眼,改到甘簡直係多此一舉,其實好多人都鍾意原來的風格嫁啦(只係你地一味掛住d物質上既野,忽略左)~!
回復 支持 反對

原帖由 rayhope 於 30-7-2008 15:02 發表

甘就硬係啦~!得個死城就算改到天花龍鳳甘,,米一樣唔好玩,簡直破壞左魔力原有既風格亦唔順眼,改到甘簡直係多此一舉,其實好多人都鍾意原來的風格嫁啦(只係你地一味掛住d物質上既野,忽略左)~!

覺得e隻魔力想要咩就有咩
好易悶
回復 支持 反對

原帖由 bbo246 於 30-7-2008 15:03 發表

好易悶

說得對~!e隻魔力想要咩就有咩,比較少機會給自己努力創造,更不能準確知道自己實力,總括是多餘的
回復 支持 反對

所以唔玩喵喵既話大家可以玩紫荊魔力..
完全自己創造..

不過exp 30倍,skill 1xx倍喈..
回復 支持 反對

原帖由 rayhope 於 30-7-2008 07:02 發表

你真係攪笑=D 點解你唔叫傑將升正職既錢 轉返5K既?? 點解唔叫傑山左商城既? 513有魔力原本既風格嗎? 我一味掛住d物質上既野?我諗你諗多左WOR 我玩喵喵都係當玩下 完全無諗住長玩 而且喵喵都無物質上面既野吸引到我去玩 我玩既原因完全係因為比喵喵 ((即係開SERVER果個人))既對魔力既熱誠所感動

好易悶

我諗你唔多了解呢個SERVER?
好多野都要親力親為 搵錢 升LV 升寵

回復 支持 反對

絕對認同樓上講既嘢..
回復 支持 反對

原帖由 熙~ 於 31-7-2008 00:22 發表
我諗你唔多了解呢個SERVER?
好多野都要親力親為 搵錢 升LV 升寵

那麼,以下是我認為的問題
問題1.無錯,係就係親力親為,不過一開始1-45/55LV個段我會覺得升得太快,無左做新手既感覺
問題2.亞城,個亞城令我有種感覺係:無動力去亞城。里洞咩野都無,亞城只係單純捉1LV怪/做任務,而無得升LV?
問題3.目的地,如果去某個目的地升LV,只要行最多約100幾步就去到,唔似正服行好多步先去到
問題4.打王,同上差唔多,而打王方面係無左種"要去打王時"既FEEL
問題5.道具,重種已經變成可以買,武器又可以走去買,頭飾唔洗做任務又可以買,礦石等採料一樣
問題6.學技,只要行幾個地方就可以咩技都學晒
問題7.就職,同上,打王樂趣又少左
問題8.升技,E個升技速度太快
問題9.升LV,同上,另一個係升LV問題係:一開始升LV始終都係不能離開自閉E個關口
問題10.賺錢,魔石價x2對我黎講已經算多,而e個服x3,錢太易搵
回復 支持 反對