打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [為玩家著想]強烈要求團隊死鬥取消dust2地圖!

好簡單成個dust2係d上map根本上對CT唔公平,由其係眾多玩家實力如此差的情況下
大部份有實力/有思想/有玩過D ...
godofzero 發表於 15-11-2012 12:45

第一:冇人迫你玩
第二:只要有技術和戰術CT也可以完全反咬TR
第三:做CT可以練技術

以上!完全反對你的觀點

例子:一把狙可以封死A小,三把步槍可以封死B點(甚至配一把狙可以完全占領TR→B的斜坡
         一個閃光彈可以進攻mid,一個煙霧彈可以封mid狙

你話TR點樣贏?地圖是死的,人是活的!如果你只因地圖"看起來"對TR有利而想刪除這d2,你覺得你唔識用戰術
回復 支持 反對

第一,的確無人迫我玩,我自願入去有無問題?第二,只要有技術同戰術就可以贏?yes,係呀,點做呀應該?
先講戰術,打pub請問有乜戰術可言?定還是我一開始就走入去指導另外果15個人點打點打點打lol?
再講技術,cso團隊死鬥係一個team既競技模式,我要單憑我一個人既力量去贏嗎?
有少少技術既人,少少識玩既人唔係去晒T專打A咩?_?

再講,咩叫一把狙可以封死A小?zz既人唔可以渣awp/步槍射番mid?**?
三把步槍可以封死B點,yes,我可以答你我一個人都做到,因為根本無乜人會去B LOL
一個閃光彈可以進攻mid?請問我粒flash應該flash b低,zz,hi mid,定係T BASE awp?
一粒smoke可以封mid awp?**?你唔係以為依加上網打既人全部都用32bit下麻?
godofzero 發表於 16-11-2012 12:02

莫非你唔識玩狙?zz咁易封你都封唔到係咪咁廢,佢射得你黎都死左啦
3個人玩B點仲可以突擊TR
閃hi mid
你煙要放岩位先得,你又唔識阿?

其實玩團死的目的除了團體贏之外,自已贏都係一個目標
400:399輸左,代表左d乜?
我覺得11X kill,4X dead  先至係真正既勝利

樓主你可以有三種選擇

1.不玩dust2

2.玩其他地圖

3.轉玩其他模式
v1w1 發表於 16-11-2012 16:13
回復 支持 反對

回復 49# 想點?!×.×

CT多數都少TR5個到,好多人卡房等TR

ps我用狙守zz&mid
回復 支持 反對

.....LOL所以你認為,CT渣支awp打zz就無敵?

閃hi mid,咁zz同b低既呢?
煙放得岩唔岩位好似同32bit/16b ...
godofzero 發表於 16-11-2012 19:19

放煙放得岩咪睇唔到囉!你唔識用煙彈?WoW!

支awp封左zz仲閃zz你想害自已友?

好心你啦!冇狙擊技術既人點守zz阿?係都搵個有技術既守啦~唉~
回復 支持 反對