查看: 6809|回復: 70
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [為玩家著想]強烈要求團隊死鬥取消dust2地圖!

好簡單成個dust2係d上map根本上對CT唔公平,由其係眾多玩家實力如此差的情況下
大部份有實力/有思想/有玩過DM玩家(我估9成吧)只會揀T,同埋淨係識打A&T base B

攤長黎計,絕大部份玩家根本無法利用DM快速重生的優點,去練習槍法
日日玩DM學到d乜?就係學到點樣camp係a bomb site,zz同埋a long打剛剛出黎既CT囉

所以我強烈要求NEXON在團隊死鬥中取消dust2地圖
回復

同意既請按支持

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
馬倫 -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

前幾個月已經有幾個外掛專打沙漠2做反恐,屈番恐怖分子轉頭,搞到無乜人玩沙漠2團死

點知呢排無外掛,個個團死場都係沙漠2,完全練晤到技術
回復 支持 反對

前幾個月已經有幾個外掛專打沙漠2做反恐,屈番恐怖分子轉頭,搞到無乜人玩沙漠2團死

點知呢排無外掛,個個 ...
池塘有鴛鴦 發表於 15-11-2012 13:25

自己開場冇人入-0- ?
回復 支持 反對

團死D2外掛多數在CT...係A門穿/B洞穿
回復 支持 反對

團死D2外掛多數在CT...係A門穿/B洞穿
vIrGo千 發表於 15-11-2012 13:58

我有fd 識穿... 其實呢d 唔係搵幾個fd 度下位就知道個穿位ga la 咩
回復 支持 反對

好簡單成個dust2係d上map根本上對CT唔公平,由其係眾多玩家實力如此差的情況下
大部份有實力/有思想/有玩過D ...
godofzero 發表於 15-11-2012 12:45

自己開場算la...

咁講法assault 都唔公平得去邊

inferno 直情屈晒機...

TR ge 重生點永遠比CT camp 到實一實
回復 支持 反對

其實你不喜歡這個地圖

可以不去玩

但是你們也要為其他玩家著想

之前N社將de_dust2刪了(團隊死鬥),有不少玩家去投訴N社的做法是有錯誤

現在N社還原了,你們就在抱怨de-dust2不好

其實倉庫火併也對TR不公平,你們又不反對?

你們要練技術,可以去其他地圖(如血戰畫廊,城市煉獄de-inferno,核武風暴de-nuke,或驚爆列車de-train)

那些地圖對雙方較公平
回復 支持 反對

咁講法ge話點解你地唔叫原廠cancel左rats同port呢
呢2幅一樣係tr map, 又唔見你地嘈?
回復 支持 反對

自己開場算la...

咁講法assault 都唔公平得去邊

inferno 直情屈晒機...

TR ge 重生點永遠比CT ca ...
曲奇bb 發表於 15-11-2012 14:08

INFERNO只係當CT PUSH左之後,T RAM比較難打,其他位置無乜問題wor...
咁講法ge話點解你地唔叫原廠cancel左rats同port呢
呢2幅一樣係tr map, 又唔見你地嘈? ...
kaiziart 發表於 15-11-2012 14:25

so far無乜見人玩呢2個map
其實你不喜歡這個地圖

可以不去玩

但是你們也要為其他玩家著想

之前N社將de_dust2刪了(團隊死鬥),有不少 ...
v1w1 發表於 15-11-2012 14:09

我不是不喜歡這個地圖只是不喜歡有大量人借著tr在呢個模式既地形上的優勢,將新手玩家/選唔到tr既玩家屠殺

我從來無覺得nexon刪走d2係錯誤既決定,而nexo係唔係因為玩家既投訴而加入番d2無人知
ya,呢個map係對tr唔公平,但係點解經常都係見到tr贏緊?

我要練技術當然會去bloodstrike,train,nuke
但是得我一個人玩嗎?_?還是跟bot玩?_?
回復 支持 反對