打印 上一主題 下一主題
收起左側

刀法討論區

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
有冇人知..回屬性點回一次可以拿返幾多呀.
我想轉返全力刀呀
我33lv得656攻><""依家力量係146
心 41 睇係41
回復 支持 反對

大家...我加全刀ge...咁30lv血/防/護/刀術/打坐應該大約去到幾lv(特技果d)
回復 支持 反對

回#351
一次洗水可回30點, 重要係自選唔係隨機喔

回#352
血/內 起碼都要10, 因為你係全力.....
護隨意la~加左作用(而家)唔會太大
防就請你有咁高加咁高, 有點就點佢, 都係12up
刀術你鍾意可以加到10~15, 但我情願你換把好刀, d.點點去防重實際
打坐12 好夠ga la.....再點都係waste....
回復 支持 反對

打機狂都幫左我唔少,
唔該哂
回復 支持 反對

刀升範圍技冇乜用...升東風華山...升全力啦~~<<
回復 支持 反對

Originally posted by 打機狂 at 2006-10-10 21:55:
回#351

回#352
刀術你鍾意可以加到10~15,  ...

唔該哂你la>v<
回復 支持 反對

==  全力先好 可以秒 唔夠血個d 未收 點數野  無言 @o@
回復 支持 反對

回#354 & 356
唔洗^^" 作個參考就好了
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by 打機狂 at 2006-10-10 21:55:
回#351

回#352
刀術你鍾意可以加到10~15,  ...

但係我17刀術都係咁低攻ge得656=.=身刀依家拿29lv+3+43
手套29lv+43
回復 支持 反對

Originally posted by cbcbcbcb at 2006-10-13 18:18:

但係我17刀術都係咁低攻ge得656=.=身刀依家拿29lv+3+43
手套29lv+43

用一次洗水la~你本身用左58點係其他地方
如果你換返個33手(加返45差不多, 太高到你39就會好痛苦....買手買窮), 咁你每加一點大約會加返2~3攻(我洗過, 所以有睇加幾多攻...), 係一點喔!!!即係話, 你回返30點, 就會多返大約90攻, 洗晒就大約會有17x攻, 咁你就會上返8百幾攻
重有, 你把刀唔多高攻....應該低過107攻(岩ma?), 所以你低攻係有原因.........

其實刀術係加得唔顯著, 所以你而家唔洗太刻意去點(你鍾意la~你要點我不會阻你^^"), 因為之後你會越升越慢...d.技點會好易草, 到時再升會冇咁痛苦
回復 支持 反對