查看: 36500|回復: 160
打印 上一主題 下一主題
收起左側

拳法討論區

關閉 [複製鏈接]
大家可以在此發問你對拳法的意見及問題

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復

我唔識玩拳,教教我啦~~

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

大家覺得拳升lv快唔快?
我覺得都快。

我加點係4力2體
5lv後3力1體2心
到20lv3力2體1心
30lv3力1體2心
40lv之後4力1體1心

回復 支持 反對

我覺得拳學2招到啦...

就係野拳+如封*

同埋佢D功都唔高..

所以唔使專登加力"

2力3血1心到就OK...

再唔係...4血2心都得*

出魔型!

回復 支持 反對

拳最出名就係暈人...
闖少林(單體暈人)+野球亂舞(群體暈人)+如封似閉(推人)係拳手成名技能
講暈人,刀同內功既風雷破係冇得比既
個人認為拳既定位係肉盾,因為拳既武器只比暗器高少少,如果想秒人既建議你去練刀
試諗下群p果時頂住一堆人,放個野球亂舞,哈哈...真係諗下都覺得好爽呀!!!

所以我建議大家主要加體>心>力
唔洗怕殺唔死人,只要暈左佢,佢就企係度慢慢等死

係可能會問,咁會唔會練得好慢呀?
單練既話真係幾慢,不過組個弓手,槍或者法師就可以解決練功既問題啦
同埋我覺得野球亂舞好似會吸怪咁(呢點唔確定,只係個人感覺)
而弓手,槍,法師一般都比較注重攻擊而體少,所以佢地都會好鐘意你呢個肉盾

好少人玩拳手呀>"<各位拳手唔好放棄呀!!!

回復 支持 反對

我認為拳反而唔駛太多血,用一般人用既槍法加點,4力1體1心其實最好,再學如封同野求就得,因為拳手去單打時,你出如封打敵人,敵人更本行唔到埋身,加上你高力,敵人幾野就死;打多人時,你出野求時,敵人大多數都會暈,所以我覺得加1血就夠喇,又夠血打弓手,至於技能則要加拳術同內力提升,令你既攻擊用出招次數提升,我之前咁樣升拳升得好快,pk又勁...

回復 支持 反對

我玩拳就係4力1體1心~跟住我學左如封同野球~超好用><

回復 支持 反對

闖少林,分筋錯骨,摧心裂肺
咁d3招有咩用?...唔該答我知><

回復 支持 反對

太低力,你幾血都無用,始終會有俾人打死既一日,人地打多幾下你就死,你打幾十下都未死咁有鬼用咩,所以我覺得係力>心>體

p.s.個人意見,覺得語氣重既sorry~

回復 支持 反對

闖少林 洗唔洗學嫁??

回復 支持 反對