打印 上一主題 下一主題
收起左側

槍法討論區

關閉 [複製鏈接]
我係新手....入黎聽聽先 @@

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by pcboy at 2006-3-26 03:03:
比我就4力2體/5力1體
力可以加一擊玩爆擊就岩
槍技因為快可以閃黎曬去 招風馳
從已曬d對方少少時間黎打你所以著數d
我壓力測試用25lv弓手雖然有成323~360攻
但係輸比一個21lv槍手
輸在因為加力有一擊佢一爆 ...

弓手pk出名廢..

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by pcboy at 2006-3-26 03:03:
力可以加一擊玩爆擊就岩

其實一路都有人講槍加哂6力都唔會夠刀高攻~
所以有冇必要加到咁多力~
如果咁多力不如玩刀~
同埋你升lv同pk用技多定就咁打多?
如果就咁打多就話你爆擊有用~
但係如果用技升lv同pk既話~
d技幾lv果時~用4,5下就用完mp啦~
所以唔加心唔得~
如果諗住玩高攻~建議大家玩刀啦~

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

#7    IP: 已記錄  

我覺得唔使加力啦-3333=

你都唔夠刀黎嫁啦..

我就加4血2心!

狂爆XD

成個法師咁*

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

弓手不用再提pk了...除非你是偷襲紅人或者打比自己低10級的吧
槍手建議把心加到60就夠了 體就每級點1

回復 支持 反對

Originally posted by pcboy at 2006-3-25 19:03:
力可以加一擊玩爆擊就岩

X2  me  too....

Originally posted by 小水 at 2006-3-26 03:09:

弓手pk出名廢..

no啦...你唔識玩姐...

[ Last edited by pk007sky on 2006-3-26 at 05:29 AM ]

回復 支持 反對

Originally posted by pk007sky at 2006-3-26 13:27:

X2  me  too....

no啦...你唔識玩姐...

[ Last edited by pk007sky on 2006-3-26 at 05:29 AM ]

高手,弓手點P先勁??bao_29

回復 支持 反對

橫掃千軍同烏龍翻江

有D咩分別???

烏龍翻江係唔係大範圍

橫掃千軍就無烏龍翻江咁大範圍,不過就高攻小小???

有錯勿插,請指教

回復 支持 反對

Originally posted by pk007sky at 2006-3-26 13:55:
橫掃千軍同烏龍翻江

有D咩分別???

烏龍翻江係唔係大範圍

橫掃千軍就無烏龍翻江咁大範圍,不過就高攻小小???

有錯勿插,請指教

橫掃打3下~範圍比烏龍細~
烏龍打4下~範圍大d~

回復 支持 反對

香港就唔知
大陸人話30lv後的槍技係好勁
刀前30就可能係到打曬但係到左30lv先知

回復 支持 反對