打印 上一主題 下一主題
收起左側

槍法討論區

關閉 [複製鏈接]
咁0者係到最後..槍要點加點法唷-口-..?
我個人就比較想用技升..
但係+力同用技有冇關係呢..?

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

槍邊招技好用呀
佢好有幾招我唔知用邊招呀>"<

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

加力對技都有用~不過如果唔加心~
mp會少d囉~咁pk果時用6,7下技就冇得用~

橫掃/烏龍 (升lv用..選其一..要升兩種技..不如升死一種)
風馳 (pk用)

回復 支持 反對

very nice 我都想用下槍

回復 支持 反對

Originally posted by [H]lamlam1024 at 2006-3-26 06:04:

橫掃打3下~範圍比烏龍細~
烏龍打4下~範圍大d~

咁以上邊招會扣得多d啊??

同埋槍手即係點+好者-.-
有人又話2力2體2心,又3體3心
即係點=.=!

仲有槍手用乜野屬性好啊?

p.s我岩岩拎到封測acc啦=3=
聽日可以開槍手玩-3-

[ Last edited by .龍馬. on 2006-3-27 at 07:05 AM ]

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

其實槍既特技要加禦力/生命力/內力/還是護體?
還有, 槍攻/武器加強果招洗唔洗?

回復 支持 反對

其實槍比其他武器有咩優勝既地方

回復 支持 反對

我覺得烏龍好用過橫掃

回復 支持 反對

Originally posted by ^Flam^ at 2006-3-27 18:21:
其實槍比其他武器有咩優勝既地方

可以大範圍打怪, 攻都算高, up level快~

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 逍遙小龍 at 2006-3-27 11:09:

可以大範圍打怪, 攻都算高, up level快~

大範圍好似樣樣武器都有嫁啵...
升lv唔會刀快d咩

回復 支持 反對