打印 上一主題 下一主題
收起左側

射術討論區

關閉 [複製鏈接]
咁弓邊招最高攻既技??邊招係最好用既群體技??

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

最高攻=百步
全隻game最大範圍技=破天...亦都係弓最自豪的殺怪技'~'~
弓必然是全敏....不能秒怪就是垃圾....你是遠攻...弓不需要多血...
pk也不論到你...pk想羸就靠冰住人吧...遇到力刀+金就死定了
秒怪秒怪...賺錢技能點都賺很快呢
初期用最初送的武器...到了5lv學破天百步水3....然後解金罩......記得要留技能點學組合...其他的升級細節不說了
升到大概12級,學組合...升到一定等級...買一把5級或者用1級弓....把他組合...大概加到4-6
比廿幾級既弓仲勁....去打怪....記得練好破天跟百步....買藥是一定要的....因為我們是全敏!

[ Last edited by ~冥之神~ on 2006-3-25 at 09:58 PM ]

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by ~冥之神~ at 2006-3-25 21:46:
最高攻=百步
全隻game最大範圍技=破天...亦都係弓最自豪的殺怪技'~'~

破天=弓最自豪既自殺技

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

2體2敏2心咁點好唔好牙..."
2心係用黎爆技
2敏唔駛講啦.."
2體用黎+多d血

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

唔洗喇><....心食藥就可以...血...你遠攻.邊個黎打你..2心2體太多.1心1體最多了

回復 支持 反對

Originally posted by ~冥之神~ at 2006-3-25 21:46:
最高攻=百步
弓必然是全敏....不能秒怪就是垃圾....你是遠攻...弓不需要多血...
pk也不論到你...pk想羸就靠冰住人吧...遇到力刀+金就死定了
秒怪秒怪 ...

你可能玩得太多其他game
弓手唔似其他game禁係禁屈人
弓手升lv快係因為佢可以打多隻
e隻又set左只可以有3隻怪圍你
你唔多血升lv就要比平時多食d包
因為你去到密室d怪太密打極都有
不斷禁圍你最尾因唔多夠血已死
同lv刀
全敏 上到21lv不出5下就死
我比21lv刀4下ko血有65x
2下就冇護一下大刀ko!我先岩岩扣曬佢護
可能我招技唔夠高lv啦

回復 支持 反對

我係新手....入黎聽聽先 @@

回復 支持 反對

Originally posted by pcboy at 2006-3-26 03:09:

不斷禁圍你最尾因唔多夠 ...

玩弓手唔洗指意玩pk..
血少..但係團p就比較有用..
可以偷射

回復 支持 反對

弓手好似好勁~有次我睇到有個人兩下打死弓佣~

回復 支持 反對

Originally posted by pcboy at 2006-3-26 03:09:

不斷禁圍你最尾因唔多夠 ...

我沒有玩太多online game呢...只是玩日本跟大陸版玩得久了...加上有參加壓測
我上文提及""pk是不輪到弓的""
在壓測時...我也練到29級...買藥的錢是夠的(我沒有開中10萬20萬的千金袋)
我亦唔需要咁多隻怪圍我...我只係需要用箭射d怪=.=我一隻一隻咁秒殺佢地係絕對可以
我要用破天...我可以走入去佢地中間一爆...爆兩野咩都死
打密室就唔同講法....我只要防夠....血唔洗擔心...因為我遠攻...佢未行到黎已經死左...比怪圍就食藥
錢呢方面更加唔需要擔心...弓是單練的...絕對有大量錢.技能點....而寶就靠運氣吧

如果你還是覺得弓不夠血的話就在過演武場前點10體吧

[ Last edited by ~冥之神~ on 2006-3-26 at 01:20 PM ]

回復 支持 反對