打印 上一主題 下一主題
收起左側

射術討論區

關閉 [複製鏈接]
我想問下弓手加 金 木 水 火 土 邊個好.....
同埋d技點樣升lv??
我成日都唔夠mp用....點算??
我學左破天,百步 , 仲有冇技要學??
回復 支持 反對

我想學輕功。需唔需要學?
回復 支持 反對

~名位好~以下是小弟+點法 ~ 5敏1心~ 點解唔全敏~沵沒法點用技呵~雪燕歸巢1下要二十幾法吧~點勁怪好多血家~ 雪燕歸巢第1lv只定人3秒~最少方5下吧~要成1xx法~其也技都要法啦~25lv前最少300法呵~技能:雪燕歸巢一定學啦(定怪用的~單技)~破天一箭也要學啦(範技)~百步穿楊(升lv用~單技)~其他技不學都pk~謝謝
回復 支持 反對

Originally posted by ~優質情人~ at 2006-4-13 20:14:
~名位好~以下是小弟+點法 ~ 5敏1心~ 點解唔全敏~沵沒法點用技呵~雪燕歸巢1下要二十幾法吧~點勁怪好多血家~ 雪燕歸巢第1lv只定人3秒~最少方5下吧~要成1xx法~其也技都要法啦~25lv前最少300法呵~技能:雪燕 ...

不過比人打死ge,有幾多mp都冇用=.=
回復 支持 反對

其實加5敏一體先,跟住升lv過程,你覺得咩野唔夠咪點咩野囉
回復 支持 反對

綜合呢個post,
再由我練左一隻,
暫時有下列的「攻略」,
效果差不負責。

初頭全敏住先,
到你覺得法力成日用哂,比怪打都會扣成好多hp,
咁就升少許體質同心脈,
之後繼續全敏。

打坐提升、防禦力提升應該要
弓術一定要
輕功就有待大家解答

破天一箭 - 一定要
百步穿揚 - 應該要
萬箭 - 要要地
雪燕歸巢 - 好應該要

任務可以get好多獎金,有d無限解的最好解多d。
咁就有錢買裝同書,
有錢就唔使理佢係咩書買哂以上四本書就好了。
去演無聽的話,雪燕歸巢d怪,低lv未必ok,保守d的可以10lv之後先練雪燕歸巢。

練功地方面,
先起難州打到覺得自己認識+熟悉隻game,
(連 R 制都未知咩黎就繼續打難州怪啦= =)
未好熟悉都可以去其他傳點(咩野寺唔好去住)冒下險,
經驗值唔可以死到五分鐘都唔升5%,
成日死咁就應該去組隊冒險同埋買返d裝備。
11lv,你呢個時候一定要有外功同內功,同埋裝,
冇錢就繼續做多幾次任務(記住唔好打錯怪,否則無任務所需的野執到),
你去咩咩寺組隊熟習一下環境吧,
覺得自己可以好輕鬆咁行去長安,
咁你就去長安休息返一陣,得自己組織返下墨香呢隻game的各項操作,思路會比較清楚。
跟住入返去咩咩寺打怪,仲係成日死就要繼續組隊,繼續熟習環境。
13lv,去華清池單練,善用雪燕歸巢,打幾隻就好返長安個傳點附近坐坐,唔係就會比暴走殺死。
就是這樣。

12lv有組合,可以將5 lv弓+4以上,會仲勁過高lv的弓。

[ Last edited by 浚 on 2006-4-13 at 05:43 PM ]
回復 支持 反對

點合野架??
係唔係又係要學技能呀?
回復 支持 反對

弓手要學金罩嗎????
回復 支持 反對

是但加 自由發揮 才有突破!!!!
回復 支持 反對

咁係咪學水技??
回復 支持 反對