打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [原創] 【淺談】 巨商八隻二轉

嘩...好好用呀..唔該晒..

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

支持原作!
說得很不錯!

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

勁喎樓主..你d字好有文彩

回復 支持 反對

不太深入的文章
比新手有初步的認識

回復 支持 反對

正post一定要加分

回復 支持 反對

威力強勁、光影醉人、聲效出眾、動人心魄,泌人心脾,感人肺腑、賺人...咳咳

我0咀中 =0=

回復 支持 反對

樓主篇野真係好掂,令偶大開眼界
好既文章一定要要同人分享^^"

回復 支持 反對

小許:
第一個印象係用以秒王一流。
不過,許多人以小許為第一隻二轉。這個偶十分不解。小許沒帶兵升的能力,沒清怪的能力,沒打暴走的能力。純粹只用以打王的二轉,以之作為第一隻二轉,實在有點不智,何況,係頭果幾十lv,秒王的能力不是十分明顯 ( 閣下天生異能,技術一流,控兵如神的情況下例外 )。低血、少力,根本就無以作為.....
作為點綴式的秒王工具,極好。
不過以之作第一隻二轉,則免。
當然,技術過人的玩家例外。

回紅字,我唔認同

許伯係最易升既2轉~
許伯係最低lv可以打到怪既2轉
更加係一隻唔洗點力可以打到怪既2轉
跟本去到40lv已經可以秒象,許伯易用過昌咁多,完全係新手最易用既野啦
花花,賽賽,去到80lv跟本都仲到12野先殺象
伯伯40lv,打10隻象都係10野渣ma,仲可以點埋血幫手頂怪tim啦
到左高血,打冥使都唔係問題,你叫點到400力無令eq既花花同賽賽去打冥使,無可能吧

仲有佢唔一定係秒王既,係昌打唔到既時間,佢非常好用
當你隻伯伯頂緊怪,岩岩昌用晒魔,又唔想補既時候,我更加覺得伯伯好用
岩場我用許伯打7隻冥使一定快過岩昌既場,好似12 3秒到,昌都要成17 8秒~
許伯都係清到怪,不過只係無昌,花花同賽咁方便,所以佢升lv都係難d傢啦bao_24

不過你地話佢廢,唔方便,我都無計bao_27

Originally posted by 籐原佐為 at 2006-4-14 12:29:

水平的威力最大。。
剛好,偶朋友的小昌就是 400 力。
分別嘛。應該這樣說。
同樣都要3 下殺欠,分別就在於第二下時。
350 力的,第二下時剩較多的血,勉強可以在第三下殺象。
400 力的,第二下時達到 ...

350力同400力攻擊力差10幾,我個人覺得分別不大,睇你點車,同車唔車得中佢
係數據上,昌既攻擊力到左400,已經可以2下殺象,只係睇你搵唔搵岩位黎打中隻象

[ Last edited by Boaz on 2006-4-15 at 12:36 AM ]

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

多謝你....
不過睇都冇咩用....
我冇帥....又咁廢

回復 支持 反對

12012010 該用戶已被刪除
回復 支持 反對