打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [分享] 昌2使用分享【圖片已失效】

Originally posted by kenken1212 at 2006-5-5 11:18:
其實你d野高lv之 教學唔係打蛇呀 d新手昌2得幾lv 都唔夠血la 你個d甘高lv 一定winge

無人叫d新手幾lv去打蛇啵-.-
我張圖隻昌冇錯係149lv,但你有冇諗過我係點樣升到149??
咪又係係冥5升~~~~我6十幾lv就去打冥5啦
你睇埋中間果d先,有幾張係用9十幾lv既昌影既,不過好似係打冥使-.-
仲有,打蛇講既係快,根本同血冇乜關係,細場唔岩位就咪打,岩位打,d蛇根本埋唔到身

Originally posted by 12012010 at 2006-5-5 11:50:
你點解用昌昌打~
唔升其他2轉~
昌都149~

搵錢緊要呀~.~
其他帥又換晒甲喇,升唔升都冇乜所謂
升其他帥=間接地倒自己米=.=
搵錢慢勁多,不如我用昌2打,比佢地吸下經好過,又搵到錢

[ Last edited by Minglun on 2006-5-5 at 04:45 PM ]

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

死圖呀...><

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

剩係睇到叉包........

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by happystjc at 2006-5-10 22:08:
死圖呀...><
Originally posted by arthurli1992 at 2006-5-10 22:11:
剩係睇到叉包........

upload圖個網岩岩今日汁左-.-
我盡快整番上黎

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

得未-,-

回復 支持 反對

都睇唔到ge~~~有冇搞搞搞錯

回復 支持 反對

Originally posted by breeze123456 at 2006-5-13 23:02:
都睇唔到ge~~~有冇搞搞搞錯

--你有冇睇上面....UP網死左...樓主都話盡快整番--

等下啦bao_42

回復 支持 反對

重未整好既?

回復 支持 反對

依家睇唔到了....

回復 支持 反對

我要睇呀..嗚../__\

回復 支持 反對