查看: 2250|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 盜賊pk教學 有小小抄爆影

盜賊pk教學     有小小抄爆影

唔講大毒個d

要學技

行:一定學  唔學隻賊=垃圾

影縫:都要學      可以定人    要同飛標先用到(用弓唔得)

閃影刺:又係一定學   係定技   加埋影縫  定人成10秒

閃影步法:可能高d敏    如果用埋敏   打低自己4lv既怪   10下9下都miss

漫天旋舞:學幾點都ok         可慢人攻速

毒刃:一定要學    唔學=垃圾

大技:都要學   可定人

快意:一定唔好學           一下要成2點sp   學左就曬左好多sp

-------------------------------------------------------------
好啦         講pk既時間又到啦

賊pk  不像戰士   就咁打   係要好有技術

第一   p戰士    潛    之後影縫       之後毒  等3秒到    就用    閃影刺   之後打佢2野

就用大技    暈佢   (e家定左佢15秒)      e個時候打多佢2下   之後影縫回好   用影縫  (定左佢20秒)

之後走    用潛   潛完   等d技回曬   除左大技   之後用影縫  之後就毒   毒完就  閃影刺

閃完之後就走   佢會追住你   唔洗潛住  之後用影縫  之後有2條路  1   走去打佢2野   e個係佢小血先用

第2就係   潛   潛完毛打   e個多hp用    就係咁打   佢就會死

-------------------------------------------------------------
第2   主要係打魔職        ec唔比佢定到   弓手都一樣    唔比佢定到  佢發揮到工用嗎????????

第一潛    潛完   就用影縫  影完就毒  毒完就   閃影刺閃完佢正常都死   如果唔死  可用上面方法屈

or用大技          

以上方法   要好有技術   如有問題   係到問

希望爆影唔會嬲         板主加分  

回復

我想問如果你走個時隻戰轉弓打你會點=0=?
同埋來來去去都係潛,,世事唔係咁完美=0=
(p.s:不過都支持你..")
回復 支持 反對

但d技要點到幾級-0-??
回復 支持 反對

原帖由 飛特 於 7-1-2008 19:10 發表
我想問如果你走個時隻戰轉弓打你會點=0=?
同埋來來去去都係潛,,世事唔係咁完美=0=
(p.s:不過都支持你..")

佢轉我就會用x靈    or  用影x定佢
回復 支持 反對

原帖由 xdxdlam 於 7-1-2008 19:12 發表
但d技要點到幾級-0-??

學到幾lv就你鐘意   如果冇講學幾lv既話          如果都係怕學錯   可係game密我
回復 支持 反對

嗚......影縫用法係我教佢架......佢果日密我問架>.<應該+番個感謝小龍龍>.<
回復 支持 反對

你試下同我打= =
一定無咁完美= =
回復 支持 反對

原帖由 山崎卍 於 8-1-2008 12:07 發表
你試下同我打= =
一定無咁完美= =

你幾時    我隻賊好低咋
回復 支持 反對

原帖由 ckahonam 於 8-1-2008 11:46 發表
嗚......影縫用法係我教佢架......佢果日密我問架>..

個時係    我唔識要用飛標    因為1-30lv全係人地幫星
回復 支持 反對

大家出技時間差唔多
一定無咁完美架= =
唔好諗住盜咁勁
係勁
但係唔係無敵
回復 支持 反對