打印 上一主題 下一主題
收起左側

點可以睇每日升得最多xp既排行榜

關閉 [複製鏈接]
一切眾生應該各安其位.
樓主何曾有意的糟蹋nakuz,
秩序不在我們的能力之內.
回復 支持 反對

果個post係我開
因為係之前,我唔知nakuz有cc
如果我知nakuz有cc我都唔會上來問啦

"唔知點解我唔覺自己有問題添"
答:因為你無自知之明

認真你也輸了 ^;^
回復 支持 反對

果個post係我開
因為係之前,我唔知nakuz有cc
如果我知nakuz有cc我都唔會上來問啦

"唔知點解我唔覺自己有問 ...
ericzhu 發表於 26-5-2010 18:52

你邊位,  何以見得呀,  天真的閣下,  你還有第二句串人嗎

回復 支持 反對

""呢位兄台係短短一個月係兩壇發問超過 20 條問題

... 唔識唔好玩, 日日問弱 智問題, 又唔見得你真係問野  你玩到厭未呀?

低 ability 變左醒目  樂古你係好野""
上面呢一句係你講既,你話我一個月問20條問題
我見唔到我一個月有問超過15個問題lo
你仲話日日問弱智問題,我真係日日問,你睇番上面d時間先啦
你話我天真,你自己仲天真lo
唔知係邊個嘈先呢?我問問題你自己係到嘈,icy你係好野既!
再加上,我又無話我無問過野!
你呢一句"你邊位,  何以見得呀,  天真的閣下,  你還有第二句串人嗎"
代表d咩?
你問如以見你無自知之明,
你回我問題第一句就係啦!
仲問點何以見得:lol 你真係好野!
我想講我無串人,係你串我先lo,我真係服,
自己做錯野,仲以為岩曬,你真係好天真
回復 支持 反對

""呢位兄台係短短一個月係兩壇發問超過 20 條問題

... 唔識唔好玩, 日日問弱 智問題, 又唔見得你真係問野  ...
ericzhu 發表於 26-5-2010 19:59

lol'ed

難道閣下認為你不是漏「串」之徒嗎? 明日之星

Nice Quality.

在下係明串你  但我一點都唔天真咖啦  自知之明好都爆  唔駛哂*口水*駁我
im out lol  繼續問你d問題啦

版主見字扣番我分啦, 我睇呢d人唔順眼先串佢
回復 支持 反對

很無謂的嘴炮

一切眾生應該各安其位.
樓主何曾有意的糟蹋nakuz,
秩序不在我們的能力之內.

即使樓主是有洗貼行動,這事你與我有權力去管嗎?關我們屁事?秩序不在我們的能力之內!
這事本該由板主負責,不用再互相嘴炮好嗎?有事請打小報告給板主聽
不要你一言我一語嘈過不停,做事手法成熟點!
回復 支持 反對

不知道咀炮是誰引起呢?
holycrap 謝謝你的建議
版主,請刪post!
扣我分也沒關係
我知道自己回復的態度也不好!
甘願受罰!
回復 支持 反對

互相攻擊不見得可解決問題。
樓主如果真的有大量迫切的問題要解答,本人建議可以在 遊戲的 CC 中求助。
Nakuz 的 ClanChat 為「Hk Nakuz Rs」,何以使用、進入,可在置頂主題查看。
始終要有即時互動還是在 Game 中才是最快的。

控辯相方都有各自的見解理由,剛剛已一一查看。
但不得不提相方用字都略為粗鄙,希望各位注意。

相信本主題的爭論也是時候完結。
回復 支持 反對