查看: 4276|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

點可以睇每日升得最多xp既排行榜

關閉 [複製鏈接]

感謝各位的回答!
回復

點可以睇每日升得最多xp既排行榜
ericzhu 發表於 25-5-2010 11:37

http://runetracker.org/

type in your SCREEN name in lookup box
回復 支持 反對

請問依位eric
你系主板問問題問夠未?
回復 支持 反對

五級會員, 樂古就是這樣了, 佢驚係教學指南及問答區無人小佢, gain some publicity
回復 支持 反對

呢位兄台係短短一個月係兩壇發問超過 20 條問題

... 唔識唔好玩, 日日問弱 智問題, 又唔見得你真係問野  你玩到厭未呀?

低 ability 變左醒目  樂古你係好野
回復 支持 反對

首先,我要講聲"對唔住"我問錯板
另外,仲要多謝jc解答左我問題
最後,感謝clmak既提點(我知你提左我好多次,可惜我有好幾次都唔記得)

但係我想講既係,你地洗唔洗講得咁絕
"... 唔識唔好玩, 日日問弱 智問題, 又唔見得你真係問野  你玩到厭未呀?
低 ability 變左醒目  樂古你係好野" ?
你點知我問既野幫唔到我自己呢?
你唔回我唔怪你,你何必口出狂言,傷人呢?
"呢位兄台係短短一個月係兩壇發問超過 20 條問題"

你既ability都幾高,你都幾醒目wo
弱智? 點先為弱智,俾個定義
唔識就唔好玩,咁係唔係無錢就要去死?
論壇唔問野,唔討論,論壇要來做咩,唔通就要來俾你呢d人來炮人?
兩個壇?另一個壇係?你肯定另一個壇果個係我,你唔好屈得就屈wo,高手!
我自認rs既知識無你咁多,咁我就唔問得?
我真係日日都上來問?,我係隔幾日先問,你唔知唔好亂up
我個樂古 平均每日發帖: 0.05 篇 ,姐係代表我20日先問一篇,你話我日日都問,
你既maths都幾好呀,計數幾勁呀,你真係高 ability呢!
玩到咩野厭未?
你點唔見得我真係問野?係我角度上,我都唔知得你有答到野?
講真果句我根本唔想同你嘈,只係你無啦啦係到9up,你唔係答問題你就唔好回啦
你話我貼錯板就算啦,仲要講咁多廢話! 好型? funny?
仲有,我有20個貼?我念我係一個月連15個貼都末有,
你幾好呀,吹得幾大!
樂古你係好野

"佢驚係教學指南及問答區無人小佢, gain some publicity"
點夠你搶風頭呀:lol
你都幾好野wo,你點知我驚無人小?你都唔好屈得就屈wo!
你係我邊個?

真係無言,d人無證無據係到老屈一堆
係答就答,何必係到滿口謊言呢? 服!
把火係你引起先!
大哥,唔好再吹咁大喇,小心樹大招風呢!
回復 支持 反對

平均每日發帖: 0.05 篇
ericzhu 發表於 25-5-2010 22:57

依個平均..
如果我2006年開左個AC
一路唔講野 而2010講第一句野
咁我平均都系0.0000000001
唔通我冇講野?
你都識講我提左你好多次
你有冇理我呀
笑臉->
就當咩事都冇發生過 (我睇唔到我睇唔到)
佢地係話得唔系幾好
我地睇到
不過如果你咁樣講
我地會覺得系你既錯
人地先會話你
你系樂古cc (HK NAKUZ CC)問既
多數我都系第1-4個答你
而且你既問題
我聽得多啦

p.s. 這就是二十天發一次的笑話? http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3918179&extra=page%3D1
回復 支持 反對

一人少句啦
比你地爭贏左又點?=.=
有D人講野係串左少少
但同佢地嘈無好處架
容忍是美德
下似醒少少等佢地無機會串你咪得囉
回復 支持 反對

其實係問答區問冇人回係好常見既事
THATS Y 我明白點解會係主頁度問
老實講個排行榜我都完全唔知有D咁既野
其實個人立場覺得MAIN PAGE問野,,解決左之後DEL POST或者
轉返個PO去問答區會比較好,,但當然會增加左工作
而且可能導致濫發PO既問題
又會令主頁D PO沉
始終最好既都係NAKUZ個CC度問
大多數既人都會幫你既
再唔係,,ADD我同其他人MSN
答到你既我地都會答

可以,唔趕既話都唔好係MAIN PAGE度問
E度D人熱氣燥底

不過如果你MSN或者CC度問,,我SURE好多人都肯幫你(:
回復 支持 反對

As QQ said
You can add my msn Charlie_814@hotmail.com
I will help u if u ask me

熱氣燥底

me-.-"?
回復 支持 反對