查看: 10349|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 夢之仲有咩野好玩- -

夢之D野又貴卡又難升..真係唔知個陣玩黎做咩
回復

那像私服一樣幾百倍經
人人封頂 人人神裝
每日上線就是將隻game當msn用如何?

無論咩game都好
online的樂趣就在於與別人的差距
你愈花得多時間 就愈比別人強  (當然金錢也是有影響
少年人,你的心態已經輸了在起跑線上了
Nostale要白手興家並不難
不用靠什麼神裝  也不用靠死地
只要你肯花時間
回復 支持 反對

那像私服一樣幾百倍經
人人封頂 人人神裝
每日上線就是將隻game當msn用如何?

無論咩game都好
online的樂趣 ...
sai6606 發表於 19-6-2011 01:42

版主有冇興趣一齊玩,唔好嚴我低lv,我得67炸
回復 支持 反對

我都84啦.日日死地都係咁少經.仲要昆狗勁多.個陣比人昆左2億.就冇心再玩
回復 支持 反對

我都84啦.日日死地都係咁少經.仲要昆狗勁多.個陣比人昆左2億.就冇心再玩
回復 支持 反對

才84就厭少經
難為唔少人死地開左女神都唔夠5%捱到上90

你只係無左2億, 帶兩場死地就可以搵返
我係傳戰未開返之前
投資係粒傳戰度 用左2張+14
後來傳戰開返 我投資果粒盾有hkd/mop叫價3000 跌到防爆1set都唔夠  (e家既話10防就厭貴
然後再訓身落令一粒效果比較靚既傳戰度  無埋最後一張+13
一樣 e價跌價跌到笑, 自用來說以現時既水準又並不強
同期果d人e家玩到風風光光
相比之下 我副寒酸look 比新加入既更慘烈 同人講我係邊個都無人信   
最糟糕既係 e件事令我變成我以前所討厭既 只會說風光歷史的糟老頭
然而 我仍然繼續玩
e家90了, 還打算去玩咒呢

講真
錢唔難賺
我fd上星期 冰島打到粒盾就放左230防爆
我運氣差d
中左粒神戰 都有人收40防
回復 支持 反對

笑囉...我咒打咩冰島更冇可能帶死地...麻煩你將2E的價錢調番落1年前..即係1天毛=1M個陣你就知個2E幾難搵
回復 支持 反對

笑囉...我咒打咩冰島更冇可能帶死地...麻煩你將2E的價錢調番落1年前..即係1天毛=1M個陣你就知個2E幾難搵 ...
jimmyngww 發表於 21-6-2011 15:48

我想hkd300=1000m的年代
賺錢難度遠比一年前hkd50蚊=1億時難就是了
我被旁人說很有錢的時候
就是在天毛個價賤到打怪掉天毛也不會汁的時代   (就是s卡強化剛剛出果時
當時帶死地250m起價
1日帶兩場 仲要同拍檔分錢  唔齊客都照帶
帶到+12刺價值4000m的時候我身家就已經唔只2億
一日500m 儲到2億 , 有時一日得250m, 唔計水錢 2億只係40多天的事

但唔帶死地 唔打冰島 唔打天毛
2億就會很難搵?  
抱歉 以你所說的時間點來說
完全不覺  
因為當時打料比我當初帶死地更好賺
料價也不會因為ser不同就一文不值
不然 就不會有人整裝賣了
以當年天ser天毛1m都唔值果時既價為例
像85弓的甲殼 450m
78劍甲同78弓衫料  550m
騎b 咒一個確實有d難
蟹b 樹b 咒只要有寵頂王  單拖不成問題
厭打怪煩ok
可以合抗賣,暗抗很重要 也是4種抗中最貴  圖a暗抗5合入手難度不高
厭小遊戲低能唔想玩ok
可以打遠征抽箱 無一個遠征團係唔洗咒會贏到
像水團的8%火鞋8%光手  黑團既8%水手
根本就大把人收
gg團的69甲更是當年算幾重要的裝備
除左本身能力不差外  當時最高lv既甲係78甲
69甲可是材料之一, 高稀自然值錢  但低稀也很多人收
67咒槍更是每個咒都必需有

以上各種方法以當時的價錢  一日要賺500m以上並不難
甚至快我當初的一半或以上
條條大路通羅馬 差在你想行路定爬山定過海
要比的話現在打天毛80m一條已經算是坐的士去 而不是行路去了
係咪無車就去唔到羅馬? 不是

咒打不到冰島: D?
好吧 暗王確實不用咒也無關係 因為很易打
但會唔會唔比咒去打? 唔會

然後咒帶唔到死地?
這是當然的吧 , 咒帶死地是做拖不是做打手
如果是做拖的話 在節省水錢的前提下 咒帶得比火戰還好
回復 支持 反對

我想hkd300=1000m的年代
賺錢難度遠比一年前hkd50蚊=1億時難就是了
我被旁人說很有錢的時候
就是在天毛個 ...
sai6606 發表於 22-6-2011 01:57

呢位人兄講既野真係好有道理, 真係好希望能夠同你一齊玩, 分享多D經驗比我聽^^
回復 支持 反對

版主有冇興趣一齊玩,唔好嚴我低lv,我得67炸
我思故我在 發表於 19-6-2011 16:03

我92lv弓(天空)
回復 支持 反對