查看: 3089|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

一狂虎一

投訴人:一狂虎一

投訴對象:風乂

有關版塊:SD高達Online/SD 交易區

有關連結: http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4356323&extra=page%3D2

投訴內容:多謝超版比機會我反身先!first 第一就講我 呃人地去支持我啦 ,,其實我都係學其 SD 交易區

既會員, http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4341624&extra=page%3D1

有148個支持 而大部分支持都係用呢個方法換番黎(當然本人都禁左佢當時既連結)
而該人當時都無 加上遊戲內正身帳號的名字 (但係人地有口頭警告 ) 而且該帖無被封
我18個支持 人地就148支持 而手法都相同 得我被人封?

而本人的帖子 原因 與上相同 就被封帖 (公平嗎? 開頭都算有PM通知)

佢係我帖內通知

唔好意思
唔可以係帖內/簽名連上給予評價的連結
有關連結已刪除
風乂 發表於 30-5-2012 09:01

我做錯左你del is ok
但你無通知我 改我個人簽名 係唔係有D唔

其實已明顯表露版主對本人的針對

其人三番四次 封我帖 有陣時睇都唔睇就封
例如 本人有一帖 標題 xxxxxxx送神秘方法
佢以為我出信不良程式外掛 問我神秘方法係咩
但帖內我已經清楚寫明係幸運蛋方法!

囧左!一次都算!你兩三日就封/改我d野一次
真係令本人覺得好反感!

大佬之前人地賣卡 你又唔封? 咁正常人都以為 賣卡係樂合法啦(我記得有一排 樂古好多賣卡帖)
咁我係msn到打賣卡 都好正常姐!! 幾日前開始封賣卡帖 咁我都廢事改番msn啦
你地可以睇番我msn打D留言既日子 真係好耐之前就打左

交易記錄表 : 樂古 ID
2012/05/15 - ab1025173719 - 自身可動卡怪方法 交易已完成 付款已完成

geton 發表於 6-4-2012 17:50

人地有埋出售記錄 你又唔封= =? 真係明針對我= =?

回復

投訴人:一狂虎一
投訴對象:風乂
有關版塊:SD高達Online/
有關連結:

投訴內容:多謝超版比機會我反身 ...
一狂虎一 發表於 1-6-2012 17:53

首先搞清楚一個問題先= =

封你的理由是因為閣下以簽名騙取會員支持,從而獲取高度交易信用

而改你的簽名是由我處理

雖則我看你與版主成見太深,但我沒有考慮你與版主的恩怨而作決定
現在,我請你保證自己不要這樣騙取會員支持
回復 支持 反對

首先搞清楚一個問題先= =

封你的理由是因為閣下以簽名騙取會員支持

我沒有考慮你與版主的恩怨... ...
Ron 發表於 1-6-2012 18:11

以簽名騙取會員支持

geton 都曾用相同手法去取會員支持 ( 唔係投訢geton )

但係本人 就係 簽名到打上 (請按我 多謝!) 當我錯左啦

之後版主改左我個簽名  我再改

請按我 多謝 !
你的支持 是我工作的動力!!

你地就封左我!!!

唔通我都去抄geton(可以給小弟一個支持嗎?按此謝謝啦!)?
先叫合法= =?

之前其人都係 一堆無關字一條Link 按入去就 本主題+1

之後該人kira 版主口頭警告 佢就改左其上之標題

而且本人都係初犯  並且沒有版主講正確既方法 只係話我錯錯錯

我見人地可以用其方法 去換取支持 我都係有樣學樣姐 待遇相差咁遠= =
回復 支持 反對

那現在請你不要使用這方法,可以做到嗎?
同時已向該會員說明
回復 支持 反對

那現在請你不要使用這方法,可以做到嗎?
Ron 發表於 1-6-2012 18:29

絕對可以 但我想問 連 請按我! 你支持是我工作的力 唔得= =? 但(會員geton)就可以用佢個連結去換支持就得= =

148支持 無罪? 18支持有罪 = =?
回復 支持 反對

絕對可以 但我想問 連 請按我! 你支持是我工作的力 都唔得= =? 但(會員geton)就可以用佢個連結去換 ...
一狂虎一 發表於 1-6-2012 18:33

請說明清楚支持你什麼就可以

eg:如滿意本人交易,請支持此帖

而不是一句,<請按我! 你支持是我工作的力>
因為會員不清楚的時候按下去,感到受騙
回復 支持 反對

請說明清楚支持你什麼就可以

eg:如滿意本人交易,請支持此帖

而不是一句,<請按我! 你支持是我工 ...
Ron 發表於 1-6-2012 18:36

OK 咁我就用你個 標題啦 thank哂^^
回復 支持 反對

OK 咁我就用你個 標題啦 thank哂^^
一狂虎一 發表於 1-6-2012 18:40

對希望閣下滿意及明白
回復 支持 反對

對希望閣下滿意及明白
Ron 發表於 1-6-2012 18:42

絕對滿意啦 你咁有禮貌@@ 比起某D 版主 好好多
回復 支持 反對

已關閉Geton的代升帖並取消了他的新兵信譽