查看: 3058|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] 新人報到

大家好, 我加入本壇無幾耐, 大家可以叫我VICTOR, 小弟多數玩JUBEAT同MAIMAI, 有時會玩玩RB, 多數係荷里活, VZ, 銀星等九龍東地方打, JUBILITY約7-8到, 不過我有D歌好廢/__\, I'M SO HAPPY, FLOWER果D係我剋星(我指JUBEAT) 前者有時A有時B, 後者就......唔好提喇, 各位大大唔好串我
JUBEAT COPIOUS卡名: AKB48*
JUBEAT SAUCER卡名(預定): CHIYUU-*
MAIMAI卡名: CHIYUU

各位請多多指教
回復

HALO...我jubility吾計10lv的話都有7....計埋就岩岩好7....

我反而8,9lv打得吾好 10lv就..1dd la= ="

希望有日online連到你 (y)
回復 支持 反對

我有見過你玩 但係唔記得你咩樣lu~

唔知你記唔記得我

copious卡名:SSY.
回復 支持 反對

我時不時都會喺VZ出沒

唔知有冇機會撞到你呢

我saucer卡名:ALPH-RAY
回復 支持 反對

HALO...我jubility吾計10lv的話都有7....計埋就岩岩好7....

我反而8,9lv打得吾好 10lv就..1dd la= ="

希 ...
kirinx 發表於 4-10-2012 21:04

我打10LV歌既話可能得6添/__\, 仲有好多剋星唔記得數, 隅田川果D=_=
好高興識到你^^ 得既話咪約出黎交流下
回復 支持 反對

我有見過你玩 但係唔記得你咩樣lu~

唔知你記唔記得我

copious卡名:SSY.
soneyiu. 發表於 4-10-2012 21:22

我都無乜印象喇, 因為我見過太多玩家了, 我肥仔黎的, 得既話咪約出黎交流下^^

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
lll161616 -10 根據版規A8

查看全部評分

回復 支持 反對

我時不時都會喺VZ出沒

唔知有冇機會撞到你呢

我saucer卡名:ALPH-RAY
六神綱 發表於 4-10-2012 21:26

實有機會既, 都係果句啦, 可以既話咪出黎交流下^^

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
lll161616 -10 根據版規A8

查看全部評分

回復 支持 反對

樓主又岩AKB:$?
回復 支持 反對

歡迎你=]
(好似得E到傾音Game先多人D)
多數出沒係銅鑼灣NWP同沙田沙龍
間中可能會去北角GW
Copious name: -3N0N-
Saucer name(預定): 3N0N-X3
回復 支持 反對

回復 5# victor609

我有10首10lv打系吾會跌中會上8...le個你明了...
9lv....jailbreak...slang個d真系難打到= ="
8lv..好小打...

btw saucer大部分歌都好好聽...所以準備去聽歌
双皿大好聽!!!!!!!!!!!!!

我見識太小...想識多d人一齊打...個feel會好d xd

講到出黎打...我只系識去荃金同天水圍haha
回復 支持 反對