查看: 5639|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴對象:倉井影 (對於言行屢次偏激,本人感到非常失望)

關閉 [複製鏈接]

投訴人
commaner2620

投訴對象
倉井影

有關版塊
CS Online

有關連結
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4415981&rpid=34565628&ordertype=0&page=1#pid34565628

有關位置
http://www.nakuz.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&ptid=4415981&pid=34565587&fromuid=906270

http://www.nakuz.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&ptid=4415981&pid=34565642&fromuid=906270

http://www.nakuz.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&ptid=4415981&pid=34565664&fromuid=906270

http://www.nakuz.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&ptid=4415981&pid=34565691&fromuid=906270

http://www.nakuz.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&ptid=4415981&pid=34565758&fromuid=906270

投訴內容
本人係「本版的立場和理念+舉報申請帖獎勵更新」主題討論後
唔知討論言論中有咩得罪倉井影版主
之後倉井影版主PM本人講非主題內容
其後PM內容帶有煽動偏激語句
我只係理性發表相關CSO版區言論
有咩問題?

流程表:
>> 24/01/2013  19:05
開始係「本版的立場和理念+舉報申請帖獎勵更新」主題
討論CSO版區版務(第一張回覆帖)

>> 24/01/2013  20:04
相關CSO版區版務討論完畢(最後一張回覆帖)

>> 24/01/2013  20:10
倉井影版主突然PM本人
「我淨係知,
從前有個好鍾意認叻既人講大話
跟住就犯眾憎
跟住同其他人相處不好,然後知難而退」
意義何在?本人唔知倉井影版主有咩目的

>> 24/01/2013  20:52
本人PM回應倉井影版主
「1. 我認真討論相關CSO版問題
2. 唔知你刻意講"我淨係知,
跟住就犯眾憎
跟住同其他人相處不好,然後知難而退"
有咩目的...
3. 你自己受到外來因素而產生情緒波動需要自己檢討一下」

>> 24/01/2013  21:02
倉井影版主PM內言行開始進一步偏激
「你越不斷俾啲相我睇,連埋你個簽名
我就越更加肯定,你既人格係點
繼續曬命,認叻啦!
你係最勁最威最強!

空穴來風,事必有因
有時係要self-evaluate下自己既
不過,我都知我講咩都無用。
你鍾意點就點啦」等等言論

>> 24/01/2013  21:19
本人開始發表相關投訴及
期望倉井影版主自行檢討一下自己個人情緒,
尊重一下自己版主形象

>> 24/01/2013  22:33
本人與倉井影版主未能達成共識
「本人對於倉井影版主
言詞態度過份偏激
未能與本人達成和解共識
本人感到非常失望及遺憾...

期望相關管理層
跟進一下以上倉井影版主言行問題
是否能夠繼續擔任版主一職
非常感謝」

>> 24/01/2013  22:59
閃靈總結
「2位都係成年人,1隻手係拍唔響,PM呢家野,
除非係性騷擾,講粗口,先好擺上來投訴
否則我都只能講聲,唔好意思幫你唔到!
而投訴帖子正常,並無問題」

>> 25/01/2013
回應閃靈
「本人對於倉井影版主言行性格態度
等等問題,會因為今次事件就可以立即改變?
版主係論壇內PM既言行是否只可以間接性規管?
期望管理層有待改善」

其他意見
期望倉井影版主
自行檢討一下自己個人情緒,
尊重一下自己版主形象

回復

回復 1# commander2620

哎呀, 明明在pm 入面post 哂 樂古高層挽留你既相
做咩而家要delete哂?
你不是很威嗎? Ron, 鴻, 不斷PM 你, 叫你返來論壇做啊

現在又不是在論壇公開說話,
閣下被我在pm 串一下就發爛, 而且又不是在罵戰
但這麼的小事便這樣子,
難怪, 以前和其他版主相處得不好。
回復 支持 反對

回復  commander2620

哎呀, 明明在pm 入面post 哂 樂古高層挽留你既相
做咩而家要delete哂?
你不是很威嗎? Ron, 鴻, 不斷PM 你, 叫你返來論壇做啊

現在又不是在論壇公開說話,
閣下被我在pm 串一下就發爛, 而且又不是在罵戰
但這麼的小事便這樣子,
難怪, 以前和其他版主相處得不好。
倉井影 發表於 24-1-2013 21:45

請倉井影版主注意一下你既言論

六、應保持良好態度,言論不能過份偏激或引起罵戰,並請盡量回應會員的問題。

回復 支持 反對

回復 3# commander2620

我只是實話實說。
回復 支持 反對

我只是實話實說。
倉井影 發表於 24-1-2013 21:51

期望倉井影版主
自行檢討一下自己個人情緒
尊重一下自己版主形象

回復 支持 反對

回復 5# commander2620

請閣下先冷靜自己。
你自己post咁多相, Ron,閃靈,鴻 叫你返來樂古幫手, 但你自己delete 哂, 然後投訴。
我實話實說而已。
被人說中了事實, 就不滿?
PM紀錄也一併post出來吧。

回復 支持 反對

請閣下先冷靜自己。
你自己post咁多相, Ron,閃靈,鴻 叫你返來樂古幫手, 但你自己del ...
倉井影 發表於 24-1-2013 22:01

你PM刻意列出

我淨係知,
跟住就犯眾憎
跟住同其他人相處不好,然後知難而退

請問倉井影版主,內容代表咩? 意思係?
希望倉井影版主能夠解答而唔係

呢啲係後話。
唔駛同我交代的。唔關我事。
我淨係知,事件既起因,顯得出你既人格係點(低)。
點(高),打錯

回復 支持 反對

回復 7# commander2620

要問我, 可以用pm啊。
為什麼要用投訴帖呢?
這不就是証明了, 閣下的情緒受波動, 不冷靜?
回復 支持 反對

要問我, 可以用pm啊。
為什麼要用投訴帖呢?
這不就是証明了, 閣下的情緒受波動, 不 ...
倉井影 發表於 24-1-2013 22:11

是否內容「對與錯」都好
言語上都應該尊重別人
態度有待改善...

回復 支持 反對

btw, 在pm的對話, 好明顯不是在討論, 及 理性發表相關CSO版區言論
根本一點兒也沒有

但commander2620 只是不斷post 超版及管理員請求他回樂古幫手的圖片!
我只是諷刺了他, 這樣是沒有用
他不滿, 然後就這樣投訴了。
回復 支持 反對