樓主: commander2620
打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴對象:倉井影 (對於言行屢次偏激,本人感到非常失望)

關閉 [複製鏈接]

回復 9# commander2620

我邊句唔尊重你?
咁我真係覺得你個人有問題, 我只是實話實說。而且, 又不是罵戰. 又沒有粗口。
給了你意見(負面)罷了。
不過, 我懷疑你是接受不了批評 及負面意見結果閣下自己情緒波動, 反而倒過來屈我。
回復 支持 反對

btw, 在pm的對話, 好明顯不是在討論, 及 理性發表相關CSO版區言論
根本一點兒也沒有

但commander2620 只是不斷post 超版及管理員請求他回樂古幫手的圖片!
我只是諷刺了他, 這樣是沒有用
他不滿, 然後就這樣投訴了。
倉井影 發表於 24-1-2013 22:17

事實上本人係"[版務公告] 本版的立場和理念+舉報申請帖獎勵更新"討論後,
引發非相關主題內容既言論,其後言論開始煽動偏激

另外在一次提醒閣下
六、應保持良好態度,言論不能過份偏激或引起罵戰,並請盡量回應會員的問題。

回復 支持 反對

回復 12# commander2620

這是因為, 在帖子裡討論後,
本人發現是本人和閣下既 坦誠相對的好時機。
將本人對閣下既負面意見, 一次過說出來。

不好意思, 在pm 裡一點兒也沒有 "理性發表相關CSO版區言論"
從來沒有過份偏激或引起罵戰的言論,閣下亦不是在理性討論/發問

但閣下的投訴帖, 卻想屈本人。
說什麼在帖子裡討論完後, 再在pm"理性發表相關CSO版區言論"

PM內容, 仲要post d, 唔post d
刻意隱瞞真相

sorry, commander2620講大話。
行為令人可恥!
回復 支持 反對

回復  commander2620

這是因為, 在帖子裡討論後,
將本人對閣下既負面意見, 一次過說出來。

不好意思, 在pm 裡一點兒也沒有 "理性發表相關CSO版區言論"
從來沒有過份偏激或引起罵戰的言論,閣下亦不是在理性討論/發問

但閣下的投訴帖, 卻想屈本人。
說什麼在帖子裡討論完後, 再在pm"理性發表相關CSO版區言論"

PM內容, 仲要post d, 唔post d
刻意隱瞞真相

sorry, commander2620講大話。
行為令人可恥!
倉井影 發表於 24-1-2013 22:25

本人對於倉井影版主
言詞態度過份偏激
未能與本人達成和解共識
本人感到非常失望及遺憾...

期望相關管理層
跟進一下以上倉井影版主言行問題
是否能夠繼續擔任版主一職
非常感謝

回復 支持 反對

回復 14# commander2620

其實一件咁小既事, 你咁大個人應該識得處理既。
只係你好似唔想咁做, 想搵過另一個途徑姐。

我問心無愧, 直話直說
我發表左對你既批評及負面意見
你認為我言論偏激, 我hurt到你
你可以同我講, 我可以致歉。
我以後, 對住你既回應, 咪唔同d, 唔會直話直說, 一定會淨係讚, 無彈囉~

而唔係咁樣做 (姐係要勞煩其他人去干涉呢d 雞毛蒜皮既事囉)

你知嗎? 你呢種行為真係好.....
都係唔講了, 廢事又話我。
回復 支持 反對

回復  commander2620

其實一件咁小既事, 你咁大個人應該識得處理。
只係你好似唔想咁做, 想搵過另一個途 ...
倉井影 發表於 24-1-2013 22:44

本人討論完"本版的立場和理念+舉報申請帖獎勵更新"
主題相關內容後,帶動非相關主題內容係PM討論,
雖然你冇講出因為受到本人討論後引起你不滿
而係PM刻意發表:

我淨係知,
從前有個好鍾意認叻既人講大話
跟住就犯眾憎
跟住同其他人相處不好,然後知難而退

其實討論完CSO版區問題之後
你聽唔聽我都冇咩所謂
因為我只係比一個個人意見
對於你刻意發表其他言論
其後言論進一步煽動本人
先係今次投訴重點
回復 支持 反對

回復 16# commander2620

我已經說了。
"這是因為, 在帖子裡討論後,
將本人對閣下既負面意見, 一次過說出來。"

這是personal message PM only!
咁都有限制?
回復 支持 反對

2位都係成年人,1隻手係拍唔響,PM呢家野,
除非係性騷擾,講粗口,先好擺上來投訴

否則我都只能講聲,唔好意思幫你唔到!

而投訴帖子正常,並無問題
回復 支持 反對