查看: 8656|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

70LV 守護者巢穴 單人模式教學!

伺服器:威ser
公會:消失的子彈
因見半糖大神無教點避毒王 以下有文字教學 片中毒王被秒掉
所以分享番上黎比大家睇睇
死左兩次大家唔好見怪原本死1次 不過已經練到0死
唔係咩技術文,只係希望同大家一齊分享!!

鍊魔使硬過~低機動性-__-" 『詳細文字教學』如下
到現在已經練到0死通關  建議教1080p觀看
建議單人練到0死才去打4人『持久避技才是這關的秘訣』  
毒王避毒教學 3種模式 (半場毒,固定毒,逆時針毒)
半場毒不用教 故名思義
固定毒:全圖9成格都有毒 需背格數走
(打橫計)第一格2x2 第二格4x1(入口第一格) 第三格3x4 (建議收武器跑)
逆時針毒 地圖中央4格同時有毒 即時找空格逆時針走

主教豬:等它放完雷手 注意了 看著他
他吼一聲衝鋒了你就要開始躲了衝鋒完就是全屏,當然會打的同學還可以打一下。
  全屏躲在雷手後面 藍光區域
  還有 一定要去插得比較晚的雷手

守護者boss:看片文字較清楚~

另外係到幫公會做個宣傳,我地公會(消失的子彈)
希望有更多香港既朋友一齊加入,純hk公會
只要你吹得,玩得 都歡迎你地加入我地既大家庭如要入會請寄信比我 夜靈月
回復

求角色資訊
回復 支持 反對

THX FOR SHARING
回復 支持 反對

支持威ser玩家
回復 支持 反對

求角色資訊
深紅血淚 發表於 25-11-2013 10:07

鍊魔使 (其實我想轉鍊癒使)多d2萬魔攻 2萬5防左右不過鍊魔使技能爆發性輸出較高 差不多每招都是大範圍技
鍊癒使較麻煩要先令敵人中毒才可以爆毒技
不像鍊魔使直接爆火陣那魔直接
全身60-70橙龍玉
70橙時  再用最強稱號和根源應該再高2500魔攻 即是23000攻
回復 支持 反對

使唔使今勁r.
有埋文字真係好有心機說明
回復 支持 反對

回復 6# 亞葵

多謝支持,小弟-_-本身諗住比固定Team d 朋友睇 成條片加字加歌 整左4個鐘 換埋檔
  因為無文字,字幕好似差d,同埋無咁清晰   錄唔到毒王 d毒位 係失敗-_-
回復 支持 反對

學到唔少- -

噴毒底板果度 我見好似9塊都識噴-w-

喺呢度糾結左

同埋最想問系 劍鬥士 應該點打造 全對物理輸出/血/防禦 定點-w-|
回復 支持 反對

學到唔少- -

喺呢度糾結左

同埋最想問系 劍鬥士 應該點打造 全對物 ...
心隨風去 發表於 6-12-2013 02:34

谷爆擊
回復 支持 反對

學到唔少- -

喺呢度糾結左

同埋最想問系 劍鬥士 應該點打造 全對物 ...
心隨風去 發表於 6-12-2013 02:34

我個人認為 劍鬥士PVE 無咁好打 谷物攻爆擊
回復 支持 反對