打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴大量違規帖子!

關閉 [複製鏈接]

投訴人:血映雪
有關版塊:CS Online【絕對武力】
有關連結:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... page%3D1&page=1
有關位置:9#, 16#, 24#, 29#, 50#, 54#
投訴內容:大量違規帖子, 包括粗言穢語和連帖!
其他意見:涉及深一層的申訴, 我希望只讓管理層看見, 故此隱藏!
遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 100000 才可瀏覽,您當前積分為 0

回復

已通知有關版主處理

版主工作屬義務性質,而且版主亦有自己的生活,不能無時無刻監察所有帖子。
回復 支持 反對

已通知有關版主處理
版主工作屬義務性質,而且版主亦有自己的生活,不能無時無刻監察所有帖子。 ...
Hellkite 發表於 28-1-2014 14:56

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 1000000 才可瀏覽,您當前積分為 0

另外, 我想徵求管理層意見...
請問版主的這種言論是否有不當?
Counter-Strike Online 聊天室的326057#...

回復 支持 反對

回復 3# 血映雪

已通知該版主一併解釋
回復 支持 反對

臨近新年, 好多工作纏身.....
我有做版務的, 但主版的工作繁重, 又只得我一個版主,
故此check唔哂所有帖子。

但身為一名普通會員的血映雪,
佢既然咁得閒睇到有人犯版規, 實在應好好善用樂古cso的舉報區, 幫輕下版主的工作嘛。
------------

至於血映雪所提及的我一個留言,
我係講緊笑, 而且我係講緊我既另一個朋友架ja
(我地好熟架, 真人我係"x婆 (玉婆)" 咁互相稱呼, 但由來係點,同埋邊個黎,  基於私隱理由, 我就不便透露喇)

之不過, 我係見佢咁講, 我才順住佢咁講之嘛。大家聊天室, 玩下, 傾下計, 講下笑之嘛~
但我都真係唔係講緊佢啊
或者可能血映雪佢太敏感了, 有誤會, 我亳無挑起罵戰之意

再者, 據我所知, 血映雪係男人黎。
無錯, 可能"x婆" 會令人聯想起"八婆" 呢個比較粗魯既名稱。
但倘若佢係男人, 佢應該唔會覺得係講緊佢吧 =__=? (講漏左...)
就算係, 都只會一笑置之, 應該唔會介懷架wo。嗯, 令人費解。
不過, 算喇, 這不是重點。
佢真係誤會左喇, 我唔係講緊佢
回復 支持 反對

臨近新年, 好多工作纏身.....
我有做版務的, 但主版的工作繁重, 又只得我一個版主,
故此check唔哂所有帖子。

但身為一名普通會員的血映雪,
佢既然咁得閒睇到有人犯版規, 實在應好好善用樂古cso的舉報區, 幫輕下版主的工作嘛。
------------

至於血映雪所提及的我一個留言,
我係講緊笑, 而且我係講緊我既另一個朋友架ja
(我地好熟架, 真人我係"x婆 (玉婆)" 咁互相稱呼, 但由來係點,同埋邊個黎,  基於私隱理由, 我就不便透露喇)

之不過, 我係見佢咁講, 我才順住佢咁講之嘛。大家聊天室, 玩下, 傾下計, 講下笑之嘛~
但我都真係唔係講緊佢啊
或者可能血映雪佢太敏感了, 有誤會, 我亳無挑起罵戰之意

再者, 據我所知, 血映雪係男人黎。
無錯, 可能"x婆" 會令人聯想起"八婆" 呢個比較粗魯既名稱。
但倘若佢係男人, 佢應該只會一笑置之, 應該唔會介懷架wo。嗯, 令人費解。
不過, 算喇, 這不是重點。

佢真係誤會左喇, 我唔係講緊佢
倉井影 發表於 28-1-2014 17:29

你這種狡辯, 相信大家都能看清楚你是什麼人...
不用我多說...
回復 支持 反對

回復 6# 血映雪

令閣下有誤會, 我真係感到很抱歉。
真的唔好意思。下次會再避忌下的。>_<
回復 支持 反對

如果人手不足,可以安排招募。
希望兩位可以和平相處,以免再引起任何「誤會」。

關題。
回復 支持 反對