查看: 10190|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 香港職業選手HZKY現已開班教授CSO

---香港職業選手HZKY(CSO ID:小甘x)現已開班教授CSO---

HZky為香港職業俱樂部R16的隊長,有多年比賽經驗
更帶領其團隊在香港2010 AGS 比賽奪得亞軍!

現於退役之際,hzky打算傾囊教授所有CS技巧
其中包括對各種槍械的運用(AK/M4/AWP),比賽地圖戰術運用,基本WALLBANG
應有良好意識及觀念以及地圖小技巧等等絕密技術不容錯過!

費用:$200 PER1PERSON
地點:旺角金雞7樓陽光網吧
時間:7月12日 星期六 下午2時至5時

PS.這次為很珍貴的一次機會能與職業選手交流及分享心得
希望香港CSER 萬勿錯過

以下為HZKY在IEM5 的HIGHTLIGHT

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
倉井影 -5 錯分類

查看全部評分

回復

如有興趣可直接PM本人
回復 支持 反對

如有任何問題請向戰隊教練陳毓智先生查詢。 謝謝。
回復 支持 反對

顏智棋/施8樂?
回復 支持 反對

費用:$200 PER1PERSON
地點:旺角金雞7樓陽光網吧
NiklasBBCHU 發表於 10-7-2014 23:37

金雞六樓才是陽光...

我好像見過你吧...
有次有個金啡色頭髮的年輕人帶着一個看似中學生的男生坐在我旁邊的座位...
金髮男以Nuke為地圖教男生玩, 我在旁邊一邊玩LOL一邊順便聽聽...
對於不研究CS的我來説, 金髮男教的東西還蠻有用的...

但不知道我看見的金髮男是不是你...
回復 支持 反對

貴到呢
回復 支持 反對

打LOL都好過cso喇 無前途 開台都無人see喇
回復 支持 反對

上半部分系明緊講乜嘅...但段片就.........
印象中n0thing好似系美國嘅一隊team,所謂嘅highlight系你個HZKY被人wall死?
(你highlight都串錯吖,中間冇Tga,唔識串就味扮有文化喇)
那被個建議你,翻屋企飲淡茶,奶都得ga 喇,被自己清醒下
再上床瞓覺,或者你會夢到有人報名嘅.
回復 支持 反對

小甘x
lol
回復 支持 反對

小甘x
lol
小新月 發表於 16-7-2014 22:43

yeeee nei tiu 7tau ng hai bay cso ban jor meh
回復 支持 反對