打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 714改版...可惡 (字海,慎入)

今日改版係個令人悲痛既日子
因為限定試用既弒神者冇得再用

前哥排不斷用佢打災厄刷point同玩殭屍英雄都起到超霸氣作用

而家換左另一枝乜鬼skull雙步槍...仲要限定場唔包主流刷point場

搞到我災厄一入戰用咩槍都係死......事關我發覺正常槍根本對喪屍冇乜效...

打喪屍都仲係 "高科技".......槍械有用d

好似綠色哥枝bb彈槍同T7,烈魂哥D都唔錯

-----------------ON other hand--------------------------------

話說今次改版新災厄隻boss超變態

今日本身想打災厄刷point,點知誤入新場(因為新出又有活動獎,所以多人玩)

由於我由頭到尾都渣廢槍都冇乜點打,但同場d人好不容易終於打到boss哥關

開場畫面d人第一句就係話隻boss好型

我就估唔到佢咁大隻.....睇宣傳圖仲以為係雷比咁上下size

我本身哥時執到枝弒神者打d雜怪都打得好地地

無神神比boss一下大技秒殺

佢識放飛彈.....................................

真心O左

結果最尾我地全滅,D人都話唔好R...真心淆底...
-----------------------------------------------------

今日唯一既幸事就係每日補給哥度抽到長期耐久零件5粒

我刷point其實都係為製作武器咋

話說有冇人知製作武器如果用長期耐久零整出黎既武得到永久既機會高唔高@@?
回復

應該同抽金勳機率咁「高」「高」「高」...抽紅利賓果易中永久槍,之前活動送的紅利我抽中左唔少好槍,可找我玩J厄,哈哈
回復 支持 反對

應該同抽金勳機率咁「高」「高」「高」...抽紅利賓果易中永久槍,之前活動送的紅利我抽中左唔少好槍,可找我 ...
隠青 發表於 15-7-2015 22:26

紅利賓果我抽左好多都只係中一個字......o左
回復 支持 反對

紅利賓果我抽左好多都只係中一個字......o左
聶羅阿瑪特 發表於 15-7-2015 23:11

用必得開啓來抽.最尾6個數字會花1000幾紅利,而最尾4個數字就花2000幾紅利,共約2萬多就可以全盤,好過隨機開啓,切記
回復 支持 反對

用必得開啓來抽.最尾6個數字會花1000幾紅利,而最尾4個數字就花2000幾紅利,共約2萬多就可以全盤,好過 ...
隠青 發表於 16-7-2015 14:49

如來係咁....我d紅利用曬落隨機...真係蝕到慘兮兮.....
回復 支持 反對

8000 DOWN封盤路過
利申:全隨機
回復 支持 反對

8000 DOWN封盤路過
利申:全隨機
raymond268 發表於 18-7-2015 20:23

何等的人品爆發.........
回復 支持 反對

回復 1# 聶羅阿瑪特

on the other hand = = ...

想問下點樣on other hand"s"??
你有三隻手 ?
回復 支持 反對

回復  聶羅阿瑪特

on the other hand = = ...

想問下點樣on other hand"s"??
你有三隻手 ? ...
chihinyau 發表於 22-7-2015 06:13

原來冇s嫁咩==?
忘記了
回復 支持 反對