收起左側

法師討論區

你回左咩呀-.-??

唔係好明喎
回復 支持 反對

幫我睇下個法c點
34lv
招:火1-10  火2-10 火3-11 金鐘-10 吐納-10 水3-8 金3-8 懾心-7 野球-8 少林-7 7月-7 天羅-7
技:火18 防15 血10 內10 打坐13  暗7 拳7 水8 金8 木8  
防373開左金鍾549 血1865 內1793  護2023
回復 支持 反對

原帖由 城中人2 於 2007-4-29 10:36 發表
幫我睇下個法c點
34lv
招:火1-10  火2-10 火3-11 金鐘-10 吐納-10 水3-8 金3-8 懾心-7 野球-8 少林-7 7月-7 天羅-7
技:火18 防15 血10 內10 打坐13  暗7 拳7 水8 金8 木8  
防373開左金鍾549 血1865 內179 ...

回: 城中人,你好!

我見你的資料,咁我想起自己添!嘻嘻!:lol

你的法師,表面看來是 3 / 3 配點法!!好接近平均型,但心會比體多。

你的武功層數,不錯了!因為你又玩拳/又玩暗。

加油吧!一身多職的你,必會有好大前景。努力哦................

另:請問你是玩什麼伺服的,我好有興趣誠邀你進幫會。
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2780683&extra=page%3D1
回復 支持 反對

我係墨魂SER GA 我想知E+打咩怪好

另放32*15火令

收大量高紅玉∼

回復 支持 反對

原帖由 明智傑 於 2007-4-28 02:02 發表

回: tom12345678,你好!

你的資料未曾足夠,只可作初步回覆:

在不知你等級的環境下,你的[內法]武功層數可稱還可以吧!
[暗]武功,不需太大在意,慢慢練下練下,就會有相當好的成績,
還是加緊 ...

我隻法lv26,係火法 火123都7哂  我選左修風雷都7埋  減攻洗緊e家5lv

火內得5- -  (我月級打怪所以好少技點= = )

我e家e個lv打緊水洞 6~7下1隻到 唔知駛唔駛轉地方打

我得71%火攻  遲d換戒有86%  咁86%火攻仲夠唔夠玩

同埋最後一個問題 屈3000攻既刀12攝心同12吐納+500防1500hp頂唔頂到
回復 支持 反對

經過我既苦苦苦的收行

我有左火1完 火2 8 火3 8 冰1 9 冰2 9 冰3 8 懾心6 金鐘 8 吐8 雷3 9
我現在係19級 之前上面發個貼 可作對比 
回復 支持 反對

原帖由 wongtszkit39 於 2007-5-5 01:31 發表
我有左火1完 火2 8 火3 8 冰1 9 冰2 9 冰3 8 懾心6 金鐘 8 吐8 雷3 9
我現在係19級 之前上面發個貼 可作對比 

我唔受得苦= =   我收皮算= =
回復 支持 反對

睇黎你压级好劲喔。。
回復 支持 反對

玩全心法la  就快有真la
回復 支持 反對

唔該呀   我想玩水法....有係e c 幫人+血果隻- -    應該學咩
我而家學左水1  水2  水3    太清 吐立
回復 支持 反對