收起左側

法師討論區

原帖由 墨香新手 於 2007-4-6 00:04 發表

我個法師22lv.近日p嬴過2個32.31lv既刀手.我仲未買懾心.我一開波就兩下白馬.之後係咁吐吐到佢冇法.然後火3白馬係咁打(我有1400血.350防)7層吐.冇用木介一野回300hp..佢地第一下因為我有護所以爆激打得好少.第 ...

吐同埋東風都係技,so我唔認同出吐係9囉...你只係用mp換血,本人係23lv體法,開埋金中有481防,同埋講屈,真東風仲屈啦~一下爆體法c900血~如果你係心法,好難頂刀手,佢出2下真東風,我估法c死囉...刀手俾法c仲快升lv同賺技點,如果下下都話法c出吐好9,咁個個都玩刀啦,用12lv破云加真東風.....真係人人都怕左佢- -幾高防lv法c都俾佢-哂- -,so法c一定要買攝心
回復 支持 反對

壓等緊係唔壓羅羅la(我有大量壓等裝) 我25lv,秒藍忍打技點勁快 一係打4鬼la,多技點又多大石
回復 支持 反對

咁耐無來!

見各位法師靚仔靚女們,也活躍起來了!真開心哦!

我見有朋友學 白馬 + 火3 ,這個配搭不錯的,但我有另一個配搭更厲害。

天羅地網 + 火2,此2招的殺傷力會比 白馬+火3 為高,PK and 單打怪or王,
幾好用,幾勁下的。

大家覺悶悶地時,不妨試下練下玩下啦!

ps: 最近無聊,開了一個新人物 ----> 玩全"心"法,想睇下有幾厲害。
果然不出我所想,升級勁慢,賺技點勁少,看來也要苦練一下才見真招!
[金鐘/吐納/七月/白馬/天羅/火123]....只是玩下,開了幫後當做倉來用。:lol
回復 支持 反對

明智,
我打怪時用銀鞍拉怪,然後用7月-天羅-火3,這樣好嗎??
為什麼??

PS:我聽說天羅是屬火的,是嗎?為什麼??
回復 支持 反對

原帖由 goodman28 於 2007-4-16 17:54 發表
明智,
我打怪時用銀鞍拉怪,然後用7月-天羅-火3,這樣好嗎??
為什麼??

PS:我聽說天羅是屬火的,是嗎?為什麼??

回: goodman28,

你好!
白馬引怪是不錯的,但我會用七月先引,之後會用白馬後退,
令怪物可集中在同一方向,之後用天羅+紅連+七月,咁樣去玩。

天羅 同 火2 ,也是同樣效果,有連續燒的功能。

希望可解答到你想問的問題啦!
回復 支持 反對

謝謝明智,我和你那辦法一樣
不過有點還不知道,就是天羅是不是屬火的??(7月也屬不屬火???)
回復 支持 反對

原帖由 goodman28 於 2007-4-17 16:22 發表
謝謝明智,我和你那辦法一樣
不過有點還不知道,就是天羅是不是屬火的??(7月也屬不屬火???)

回: goodman28,

暗器,只是外功,與你所用的[暗]武器之威力成正比,
絕對不關你的內功被動"火"系 and 心脈的事。

我諗你是想知這一點對嗎??
回復 支持 反對

明智傑.你好...我係個新手..
有冇d法c淨係玩死1系...唔學第2d嫁...
同埋金2有冇得暈人.?
金3既暈率又係點計嫁....?
非常感謝~!
咩叫木界..?
木界唔係只係加多d炸咩..?點解咁多人收既...?
用左金界暈人會唔會勁d~?
玩水法係水2>水3咁出定係出水3先....?
回復 支持 反對

我有野想問...

80%火攻要幾lv火3同幾lv火1先扣到100火抗既人200血(冇護)
回復 支持 反對

我岩岩開左個新法b

我覺得水法好型so 我玩左-.-"

我學左水123 同埋紅連...

我110心之後爆體...都好勁

我唔想玩埋外功 玩死水法好唔好-.-?

回復 支持 反對