查看: 3147|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴a507845363(#12已承認,但暫沒有表示)

關閉 [複製鏈接]

投訴人:小吾
投訴對象:a507845363
有關版塊:CSO影圖區http://www.nakuz.com/bbs/forumdisplay.php?fid=1499
有關連結: http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?from=notice&tid=4308324
有關位置:#1
投訴內容:我正常咁post生活照,唔知點解過左26小時後比a507845363扣10樂點+關post

我查過版規,
我係post cso圖片冇錯區
全部都係圖片,有埋文字解說
我係原創冇錯分類
我唔係cs1.6果d,係cso
唔係轉帖
唔係抱怨唔係抽獎
唔係戰續圖,而且有其他照片,好正常既圖片主題
唔係分享外掛/bug
又冇犯主版既版規,包括每天發帖限制(果日我只發左3個帖,被關既帖係第2個)等,其他咩野粗口/集中帖果d更加唔關事

其他意見:好多版主進行管理操作時都唔輸入理由,除左令被操作者唔理解,仲令高級版主難以得知操作原因
回復

本版禁止閱權
回復 支持 反對

本版禁止閱權
Nuoer.S 發表於 10-1-2012 20:51

不好意思= =
回復 支持 反對

我有係關閉既操作原因到打左原因
係因為你post左傷害圖(頭一,二幅) 加上主題好明顯係想講攻擊力

本版嚴禁發表"抱怨/唱人/戰場補給/遊戲數據"等主題
遊戲數據只指kill/death/任務/武器數據(如攻擊力),所有教學不在此限

所以扣10樂點同關閉主題
回復 支持 反對

我有係關閉既操作原因到打左原因
係因為你post左傷害圖(頭一,二幅) 加上主題好明顯係想講攻擊力

所以扣1 ...
a507845363 發表於 11-1-2012 17:09

抱怨及抽獎,何來你果堆野呀?
我都已經好醒目,每次發帖前我都會睇下版規,同埋版規有冇更新果堆,但係冇喎
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3708752&extra=page%3D1
你唔好同我講,版規post唔止一個,係分佈喺唔同角落?唔同位置?唔同頁數?甚至唔同版塊囧?!
我冇興趣玩版規陷阱大整蠱喔

回復 支持 反對

抱怨及抽獎,何來你果堆野呀?
我都已經好醒目,每次發帖前我都會睇下版規,同埋版規有冇更新果堆,但係冇喎
...
小吾 發表於 11-1-2012 06:43 PM

借圖一用

就算閣下睇吾到公告 攻擊力傷害圖都係戰績圖既一種
回復 支持 反對

借圖一用

就算閣下睇吾到公告 攻擊力傷害圖都係戰績圖既一種
a507845363 發表於 11-1-2012 19:07

就係等緊你呢個回復
我已經講左,我唔想玩版規陷阱大整蠱
你呢個post係咩野意思?又唔置頂,鍾意又提升下佢,唔鍾意就有得佢沉,沉到人地睇唔到,之後製造陷阱。
就算個post唔係你,但係你負責提升嫁嘛,點解唔係將佢放入去版規帖入面?(連結又好,複製文字都好,可惜你冇做到)
將d版規攪到東一忽西一忽,意義何在?
睇到我個投訴post,就拿拿聲走去提升,動機又係咩野?
呢樣野你地根本冇得解釋嫁
我平時喺貼圖區發咁多主題,你都知我係點既人啦
你搵你個管理員出黎比番個交代我,點解版規可以咁混亂!

回復 支持 反對

就係咁
公告既作用係提醒會員注意本身就有既
版規
本身可有可無 因為
當你在本版發新主題或回覆時,即代表你已閱讀本版之版規
我就吾係跟公告做野 係跟版規做野
版規
'本版禁止單純以戰績圖片,作為主題分享內容的主題。如有發現均會關閉主題處理。'
因為傷害圖
攻擊力圖都係戰績圖片 所以做野

但係係原因到用
本版嚴禁發表"抱怨/唱人/戰場補給/遊戲數據"等主題
遊戲數據只指kill/death/任務/武器數據(如攻擊力),所有教學不在此限
係因為 意思上同版規講既野都係一樣 所以借用 但吾係版規

並無話
版規分佈係唔同角落,唔同位置,唔同頁數,唔同版塊
吾係整蠱 更無心整蠱

睇到我個投訴post,就拿拿聲走去提升,動機又係咩野?

我係昨日都有提升
吾係因為我睇到個投訴先做?我間吾中都有提升
其實吾提升都吾等於可以當吾知 提升作用只係提醒

影圖區版規 仲只係有CS Online 版規同Nakuz論壇規則 [2010修訂版本]同《香港特別行政區》之相關法律
我覺得吾混亂

講多次 其實就算閣下睇吾到公告 攻擊力傷害圖都係戰績圖既一種
公告吾係版規
冇公告都仲係有呢條版規

回復 支持 反對

就係咁
公告既作用係提醒會員注意本身就有既版規
本身可有可無 因為當你在本版發新主題或回覆時,即代表你 ...
a507845363 發表於 11-1-2012 19:40

「本版嚴禁發表"抱怨/唱人/戰場補給/遊戲數據"等主題」
呢條明明係版規,你又話係公告。全論壇睇果d先叫公告,正常黎講版主冇權發公告,係管理員果d先得
唔該唔好同我玩食字,我理你咩野公告唔公告,你d規則東一忽西一忽,又唔置頂,就係有問題,我係咪要爬文100頁先可以發新主題?(請認真回答紅字問題)
仲有我希望由管理員或者超級版主黎解釋,而唔係被投訴者黎解釋。就好似被告人兼任法官一樣,投訴區有咩意思?
你叫你d管理員黎同我講啦
回復 支持 反對

「本版嚴禁發表"抱怨/唱人/戰場補給/遊戲數據"等主題」
呢條明明係版規,你又話係公告。全論壇睇果d ...
小吾 發表於 11-1-2012 08:13 PM

睇到閣下既回覆 閣下根本無理會我既解釋 再回覆問同樣問題 我只好叫我的上級解釋

我係咪要爬文100頁先可以發新主題?

吾係 我都吾想再因為呢點再多口水

呢條明明係版規,你又話係公告。全論壇睇果d先叫公告,正常黎講版主冇權發公告,係管理員果d先得

我所講既係版務公告
只係想講 你冇當自己係法官?呢條明明係版規?到頭來你都成為你所講既'法官'
仲有公告吾一定只係指'全論壇睇果d'
我解釋你話我食字 我更加無時間同你玩食字

仲有我希望由管理員或者超級版主黎解釋,而唔係被投訴者黎解釋。就好似被告人兼任法官一樣,投訴區有咩意思?

如果你係咁唸 點解吾一早直接係一樓講明叫我上級解釋 吾好比被投訴者黎解釋?我打咁多字既意義去左邊?

你叫你d管理員黎同我講啦

仲有吾該會員唸下版主都係義務工作 '請'禮貌一點 我並吾係你既員工 '請'尊重大家 感謝
回復 支持 反對