查看: 6928|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴 - 巨商版塊 - 見習版主 : 小妍~

關閉 [複製鏈接]

相關結連提及到版主無需要向普通會員解釋任何版務操作

是的,無需要,但事實自己把自己的貼推上去後,我們會員問起你竟然說出這樣的說話,太令我們失望,我們完全對這位見習版主一致不認同和接納他成為管理我們的版主

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4520706&extra=page%3D1

另外這項連結我想提及的是內文根本不是版務公告,何解要每相格數小時就將這些大量貼自行推高呢?這樣對我們玩家公平嗎?我們的提問和一些意見完完全全被沉底?還有公義嗎?
超級版主和管理員我們將會去信給你們,希望你們幫我們主席公道,

以下我將會連同數位會員一同簽到投訴,代表我們大部分玩家都極度不滿這位見習版主,對不起,怪我們太激動,因為實在太不滿

數位一直還密密支持巨商版的老臣子字

回復

我都有同感 希望解除佢見習版主一職
回復 支持 反對

係有少少過份既...
應該向普通會員解釋番~ed叫責任心~~
回復 支持 反對

作為版主公器私用,無視其他會員需要
回復 支持 反對

咩叫做唔洗同普通會員解釋即係唔當普通會員係會員??????
回復 支持 反對

身為版主講野可唔可以有D責任呢
一講唔洗同普通會員解釋 個版真係你話哂事??
回復 支持 反對

「此貼為本人提升批量貼子時tick錯post,sor^^
另外,我無需要向普通會員解釋任何版務操作」

第一句足以証明版主 - 小研~ 在操作上犯錯, 隨即道歉..本來可以接受
但, 第二句語氣帶攻擊性, 有明顯的級別歧視..自以為版主就高人一等, 惹人討厭

個人愚見, 雖然有時候版主做事, 一般會員的確無權過問, 但當會員發現版主做錯, 希望問個明白
結果被對方攻擊, 實為不妥!
回復 支持 反對

好彩佢仲係見習姐,如果佢做左正式板主咪死?
好奇一問點解會提升,其實講真你無需要同人講話交唔交代板務操作事宜,其實我地唔想知。
單單一個好奇既問題你可以拋板規出黎答人,咁唔洗傾啦,咩事全部用板規應哂佢咪得
好心問下你,你d態度咁樣,點服眾呀,板務操作,哇,玩下手唔順兩句禁我言到2999年咁點?
我極希望做得樂古巨板主既人係識得尊重玩家。你仲係見習嫁咋,如果連呢點都做唔好,唔該超板解除佢名銜
回復 支持 反對

N年前技術論壇管理路過~_~ 其實要提升做咩,  係重要貼咪高亮置頂佢囉,  無咩需要提升其他貼, 真係重要就直接置頂吧啦,   -_-重有我都覺得太串 , 普通人想問版主野都無權 , 咁我要版主黎做咩
回復 支持 反對

作為管理人既板主態度非常有問題 需小懲大戒甚至除去見習板主一職
回復 支持 反對