打印 上一主題 下一主題
收起左側

內功(法師)討論區

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by 迎希 at 2006-3-24 20:37:

你又錯= =
法c係一定好
低lv個陣已經高攻,拎我黎講
15-20lv個陣同人去黃河打d 3xlv怪
我都可以一個人solr到一隻
同人玩引怪炸
我都扣到4x~2xx
係好高攻
個陣我d技都係lv2
學左打坐回魔回得快
裝你買 ...

我的意思是低lv到開頭10 lv=.=
也就是「技未到家又少血」果時
比同級的戰士黎講都好難升下

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

咁高血d既法師同人p 勁唔勁架??

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

即係升lv快..pk係廢?

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 迎希 at 2006-3-24 18:32:
法c小心得@@"

我係一隻20lv法c=-=
我5心1體咁加
武器真係你想用咩就用咩= =
因為你係爆魔= =
唔洗用武器
我就用左暗=3=
因為都可以毒下人地扣小小
技能我就學左紅蓮,風雷,雪燕,2招補血,加火水金功 ...

---
我想問禁 19lv 壓等 只升技 , 每技升多少先足夠??
---
金木水火土 全練當然好
如果  金木水火技  提升攻擊力 , 每招再練多一招 範圍 或 加血 不是很好嗎??
---
5lv 技能 ~> 30lv , 之後係咪有新技 ??
---
法師 前路好好 低lv要佢 , 高lv時冇佢其他職業吾駛升 , 而且好似好少人做法師
---
公測完 正式開放 墨香 時 , 我都會 練魔師 bao_40

[ Last edited by warsaw on 2006-3-24 at 10:07 PM ]

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 云夢 at 2006-3-24 20:58:

我的意思是低lv到開頭10 lv=.=
也就是「技未到家又少血」果時
比同級的戰士黎講都好難升下

錯= =
我7lv個陣比同級戰士(劍刀槍都有)打千年屍扣多佢4x

Originally posted by warsaw at 2006-3-24 21:52:

---
我想問禁 19lv 壓等 只升技 , 每技升多少先足夠
---
金木水火土 全練當然好
如果  金木水火技  提升攻擊力 , 每招再練多一招 範圍 或 加血 不是很好嗎
---
5lv 技能 ~> 30lv , 之後係咪有新技
---
法師 前路好好 低lv要佢 , 高lv時冇佢其他職業吾駛升 , 而且好似好少人做法師
---
公測完 正式開放 墨香 時 , 我都會 練魔師  

其實你唔洗壓等升技,因為你同人組去升,基本上20lv招招都3lv= =用得多個招6lv tim(我20lv招招3lv 1招6lv)
30lv呢個我就唔知....幫唔到你...梳
大家一齊做法c
法c真係好好升
低lvd魔攻都好勁= =

http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2315350

Originally posted by happyso at 2006-3-24 21:39:
即係升lv快..pk係廢?

咁又唔係...
你夠血同d近戰頂可以屈死佢

回復 支持 反對

Originally posted by 迎希 at 2006-3-24 22:14:

錯= =
我7lv個陣比同級戰士(劍刀槍都有)打千年屍扣多佢4x

其實你唔洗壓等升技,因為你同人組去升,基本上20lv招招都3lv= =用得多個招6lv tim(我20lv招招3lv 1招6lv)
30lv呢個我就唔知....幫唔到你 ...

pk後期eq有抗五行
所以前期會比較吃香
(順帶一提,由於很少人會抗哂五行,所以最好有數種攻擊招旁身)

回復 支持 反對

Originally posted by 云夢 at 2006-3-24 22:18:

pk後期eq有抗五行
所以前期會比較吃香
(順帶一提,由於很少人會抗哂五行,所以最好有數種攻擊招旁身)

呢個我知
so我叫左大家學多幾招技

回復 支持 反對

睇一睇過
五行中只要金水火可以有攻擊效果

好易俾人predict到=.=

回復 支持 反對

Originally posted by 云夢 at 2006-3-24 22:23:
睇一睇過
五行中只要金水火可以有攻擊效果

好易俾人predict到=.=

金水火夠用= =
人地d防唔加得咁多= =
就算係都唔會加哂咁多隻la
係唔係先= =
法c又可以學火,水,金系內功黎加攻
但係平均升1lv我都唔知加幾多= =
有待測試

回復 支持 反對

另外問一問

暗過招七唔知咩火(←本人無咩記性)
應該係外功黎掛(個招有d似紅蓮)?
咁照計應該計力......
咁用火系內功加乘咪會加多d=.=

回復 支持 反對