打印 上一主題 下一主題
收起左側

內功(法師)討論區

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by billy6842000 at 2006-3-26 16:50:
我想問呢..."
用左雪燕歸巢係咪100%定左人嫁...?"

係牙

Originally posted by gingfat at 2006-3-26 17:08:
我想問 係咪心脈愈高 補血果招係咪補得多d?

技lv高先補多d

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 迎希 at 2006-3-26 18:32:

係牙

技lv高先補多d

唔該 明晒

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

迎希 你係唔係做左墨香既板主架啦@o@??
我想你做板主 有問必答 太好人啦~

你墨香名叫咩 ????有冇icq

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 001035 at 2006-3-26 20:51:

我又要bao_39bao_39
不過我要msnbao_03bao_03

回復 支持 反對

法師後期發展點??

1.人因裝備抗法高左,魔法攻低左bao_29PvP難贏??

2.D高lv怪抗法高唔高??

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

係喎 迎希 我想問下用 雪燕歸巢 可可以定到大佬架 -.-我諗唔得

回復 支持 反對

Originally posted by 001035 at 2006-3-26 12:51:

其實我都100%讚成迎希做版主@@

回復 支持 反對

Originally posted by happyso at 2006-3-26 21:22:

其實我都100%讚成迎希做版主@@

可惜版主比人做左=3=
不過其實幫到人就得labao_04

Originally posted by 001035 at 2006-3-26 21:21:
係喎 迎希 我想問下用 雪燕歸巢 可可以定到大佬架 -.-我諗唔得

我覺得定到掛= =
我都打過大佬=~=幫唔到你梳梳

Originally posted by 001035 at 2006-3-26 20:51:

申請唔到
原因係有左神樂
我做唔做版主都幫到大家la=3=
我墨香會叫魚蛋﹏。
icq我e家唔會開...msn一定開
msn:ka1991120@gmail.com

Originally posted by chiu1992 at 2006-3-26 20:52:

我又要bao_39bao_39
不過我要msnbao_03bao_03

msn:ka1991120@gmail.com

Originally posted by i-CCW at 2006-3-26 21:02:
法師後期發展點??

1.人因裝備抗法高左,魔法攻低左bao_29PvP難贏??

2.D高lv怪抗法高唔高??

呢個問題我好難答你= =
1:官網個到裝備抗法都係一隻系,咁法c們多數都學左火金水,佢地多數唔會抗哂掛......其實用2隻介指都差唔多夠攻
2:冇怪物資料睇= =我諗唔會太高......
bao_04bao_04bao_04

[ Last edited by 迎希 on 2006-3-26 at 09:38 PM ]

回復 支持 反對

內功攻力受唔受心影響?bao_16

定剩係受skill lv影響?bao_05

[ Last edited by i-CCW on 2006-3-26 at 09:40 PM ]

回復 支持 反對

Originally posted by i-CCW at 2006-3-26 21:39:
內功攻力受唔受心影響?bao_16

定剩係受skill lv影響?bao_05

[ Last edited by i-CCW on 2006-3-26 at 09:40 PM ]

高心=內功攻高

內功技能高lv=打出黎高攻
姐係2樣都有影響

回復 支持 反對