打印 上一主題 下一主題
收起左側

內功(法師)討論區

關閉 [複製鏈接]
墨香级数是其次,最主要是武工强,所以我地法C一定要压级。其他职业也是。。

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

玩槍可唔可以學埋內功??

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

我想問法c最好+邊幾種屬性內功?

回復 支持 反對

我想問下只計攻擊力既話咩屬既單體技勁d
大漠/風雷/雪燕

回復 支持 反對

咁雪燕歸巢同風雷破都係屬於停頓技能
but點解d人話水個招係最好..d2招停頓有咩分別ga?
又點解咁多人學水個招唔學金個招?

仲未有人答到我= =

回復 支持 反對

Originally posted by happyso at 2006-3-24 15:43:

仲未有人答到我= =

雪燕係定人,風雷係暈人

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

想問下..
學技好呀..你地剩係講學咩火水土木金...
咩技...可唔可以講低..
我話想學火2/3..水2/金2/木1同土1...
呢到6招..學得岩唔岩...火係主打..水金係PK用...木土+血防用..
咁樣掂???我就諗住升一開始4心2體...到10LV就3心3體..
因為我唔會咁早PK>.學哂技..升哂LV先講..
仲有...D人話用暗好...毒得黎又引到怪..
但係D人話仲要學埋暗果招咩月...
暗既招洗唔洗學...要學既話學邊招..
我驚冇位學/././.
仲有...特技果到...+火內呢D要+到幾多,,,
洗唔洗+埋其他種內....玩暗既假如學招..洗唔洗+埋暗外呢??
希望有人答我...^^我真係想玩的..
之前玩劍..但係都升得幾慢..2個鍾先又1LV升8LV..
玩到10LV冇哂引...D人爆技///勁..
希望有 人答哂我呢D問題...多謝

回復 支持 反對

Originally posted by Elek at 2006-3-24 23:21:
我想問下只計攻擊力既話咩屬既單體技勁d
大漠/風雷/雪燕

沒記錯大漠攻會高一點
因為金2水3都係定同暈,攻會少d

Originally posted by happyso at 2006-3-24 23:43:

仲未有人答到我= =

定人大機會過暈人
有人話暈人機率唔高過1/3

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 云夢 at 2006-3-25 00:01:

沒記錯大漠攻會高一點
因為金2水3都係定同暈,攻會少d

定人大機會過暈人
有人話暈人機率唔高過1/3

暈人機會1/3都比多佢= =

大家想用法c ge話
加點:5魔1體/4魔2體
升lv型必學技能:雪燕歸巢(定人身),紅蓮吐焰(大飯圍攻擊)
pk型必學技能:大漠孤煙,雪燕歸巢
真氣方面,你學唔學都得
補血個2招,你想幫人補血就學,唔想就唔洗學

Originally posted by [S]健~ at 2006-3-24 23:58:
想問下..
學技好呀..你地剩係講學咩火水土木金...
咩技...可唔可以講低..
我話想學火2/3..水2/金2/木1同土1...
呢到6招..學得岩唔岩...火係主打..水金係PK用...木土+血防用..
咁樣掂?我就諗住升一開始4心2體...到10LV就3心3體..
因為我唔會咁早PK>.學哂技..升哂LV先講..
仲有...D人話用暗好...毒得黎又引到怪..
但係D人話仲要學埋暗果招咩月...
暗既招洗唔洗學...要學既話學邊招..
我驚冇位學/././.
仲有...特技果到...+火內呢D要+到幾多,,,
洗唔洗+埋其他種內....玩暗既假如學招..洗唔洗+埋暗外呢
希望有人答我...^^我真係想玩的..
之前玩劍..但係都升得幾慢..2個鍾先又1LV升8LV..
玩到10LV冇哂引...D人爆技///勁..
希望有 人答哂我呢D問題...多謝

我講哂出黎=口=
自己睇
其實你學加防幾招冇咩血= =我覺得= =
一開始4心2體都ok,10lv開始3心3體,血係多,不過魔攻到高lv個陣可能比其他人低
用暗係好,毒得人又引到怪,so我都用左
但係你係唔洗學暗個d招,個d招係外功,要7月流火高攻你就要加敏,你想用呢招又打到高攻你就唔可以用法c,因為我地係加哂心脈,7月流火個d外功係唔會加攻
特技個到,你想點加就點得=口=
我20lv個陣,打坐6,血3,內力5,防3,火水金木內功5

http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2315350

[ Last edited by 迎希 on 2006-3-25 at 09:57 AM ]

回復 支持 反對

遲d高lv係唔係一定學哂到火水金木個個都5lv ga?

回復 支持 反對