打印 上一主題 下一主題
收起左側

內功(法師)討論區

關閉 [複製鏈接]
我講哂出黎=口=
自己睇
其實你學加防幾招冇咩血= =我覺得= =
一開始4心2體都ok,10lv開始3心3體,血係多,不過魔攻到高lv個陣可能比其他人低
用暗係好,毒得人又引到怪,so我都用左
但係你係唔洗學暗個d招,個d招係外功,要7月流火高攻你就要加敏,你想用呢招又打到高攻你就唔可以用法c,因為我地係加哂心脈,7月流火個d外功係唔會加攻
特技個到,你想點加就點得=口=
我20lv個陣,打坐6,血3,內力5,防3,火水金木內功5
咁你學左邊幾招呀...可唔可以講..水23.火23呢d...講低俾我聽下丫
木係扲黎+血..咁都要5呀.....
土唔洗??
20lv前
升哂金木水火5先..定係學左咩先..

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by [S]健~ at 2006-3-26 08:53:
我講哂出黎=口=
自己睇
其實你學加防幾招冇咩血= =我覺得= =
一開始4心2體都ok,10lv開始3心3體,血係多,不過魔攻到高lv個陣可能比其他人低
用暗係好,毒得人又引到怪,so我都用左
但係你係唔洗學暗個d招,個d招 ...

咁你姐係同我一樣la=-=
不過我加點同你唔同= =
我4魔2體,一路都係
支持下
http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2317141

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

我想5魔1攻咁加

學: 風雷破
     雪燕歸巢
     紅蓮吐焰
     霹靂真氣
     寒冰真氣
     紫霞真氣
     風刀霜劍 (pk個時令人 行慢d 再慢慢屈人機)     
     吐納法
     金鐘罩
     天雷破 (好似攻高)

咁玩好唔好?  我係手唔係太識玩 請高人指點下我 ......

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 001035 at 2006-3-26 11:02:
我想5魔1攻咁加

我想5魔1攻咁加

學: 風雷破
     雪燕歸巢
     紅蓮吐焰
     霹靂真氣
     寒冰真氣
     紫霞真氣
     風刀霜劍(pk個時令人 行慢d 再慢慢屈人機)     
     吐納法
     金鐘罩
     天雷破 (好似攻高)

咁玩好唔好?  我係手唔係太識玩 請高人指點下我 ......

你加1攻有咩用?= =
金鐘罩加防都冇用,因為你正常會定左隻怪先打,你定左佢佢都打唔到你,加防黎冇咩用
風刀霜劍學黎冇用,因為你有雪燕歸巢定人身,人地都行唔到,令到人地行慢d都冇用= =

法c全攻略http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2317141

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

法師加點:心同體(廢話)
加點搭配方式:未知(唔係好多人玩),以本人經驗初期5體1心或4體2心也可
因為法c初期技能威力一般,加一點體沒這麼容易香
後期可以轉回3體3心或者2體4心,隨你喜歡

武器:自由度超大,隨自己喜歡就可以(個人比較喜歡用遠攻)

技能:反正有10格,先把最有用的單體和範圍技放進去(順帶一提:沒有主副屬性這回事),一些會暈or定人的也放,加防也好,補血也好,隨自己喜歡便是了

總結:除了加點以外,基本上自由度比六種戰士更大,搭配任君選擇=.=

回復 支持 反對

Originally posted by 迎希 at 2006-3-26 03:08:

你加1攻有咩用?= =
金鐘罩加防都冇用,因為你正常會定左隻怪先打,你定左佢佢都打唔到你,加防黎冇咩用
風刀霜劍學黎冇用,因為你有雪燕歸巢定人身,人地都行唔到,令到人地行慢d都冇用= =

法c全攻略[url]ht ...

打錯左字 = =我係+5心 1體(咁加好唔好,會唔會太少血 或 太少魔攻?)

但係+金鐘罩同人p之前用定 咁唔好咩 ?(可以捱多人幾下喎~)

另外我想問下雪燕歸巢係唔係1定可以定到人??(如果係既話風刀霜劍真係廢廢地.....)
(M)(M)(M)(M)(M)(M)

[ Last edited by 001035 on 2006-3-26 at 04:19 AM ]

回復 支持 反對

有冇邊幾招一定要學架??
加火系攻個d唔學得唔得架??

回復 支持 反對

Originally posted by bizwai at 2006-3-26 12:13:
法師加點:心同體(廢話)
加點搭配方式:未知(唔係好多人玩),以本人經驗初期5體1心或4體2心也可
因為法c初期技能威力一般,加一點體沒這麼容易香
後期可以轉回3體3心或者2體4心,隨你喜歡

武器:自由度超大 ...

你抄2樓d野

Originally posted by 001035 at 2006-3-26 12:16:

打錯左字 = =我係+5心 1體(咁加好唔好,會唔會太少血 或 太少魔攻?)

但係+金鐘罩同人p之前用定 咁唔好咩 ?(可以捱多人幾下喎~)

另外我想問下雪燕歸巢係唔係1定可以定到人??(如果係既話風刀霜劍真係廢廢地 ...

雪燕歸巢一定定到人
你都定左佢= =佢都打唔到你la= =
如果你要用金鐘一定要升高d lv
因為低lv金鐘唔係加太多

Originally posted by chiu1992 at 2006-3-26 14:29:
有冇邊幾招一定要學架??
加火系攻個d唔學得唔得架??

http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2317141

回復 支持 反對

我想問呢..."
用左雪燕歸巢係咪100%定左人嫁...?"

回復 支持 反對

我想問 係咪心脈愈高 補血果招係咪補得多d?

回復 支持 反對