打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 邊個話喵喵魔力冇人玩(有得睇現場情況)

關閉 [複製鏈接]
其實d人咁唔鍾意果d直飛升lv點/打王點既傳石
唔通佢地真係咁享受 你地不如去玩跑online啦

回復 支持 反對

原帖由 熙~ 於 1-8-2008 10:10 發表
唔通佢地真係咁享受 行 你地不如去玩跑online啦

笑左........[[yoyo_153]]
回復 支持 反對

係..好搞笑XD[[bao_33]] [[bao_33]] [[bao_33]]
回復 支持 反對

原帖由 bbo246 於 31-7-2008 23:47 發表

等?我無等過513~

我唔見得513服務,人品方面有咩吸引我
513跟本都無晒玩魔力既感覺,組隊升LV自閉都算
鬧戰爆粗昆錢TK就多不星數

加上我等都係等緊正服免費/汁,只是如此
我最驚我成世都未等到佢免費sosad ...

好好笑呀 gag又唔似gag 都唔知up乜

錯字又多 你既然係咁仲黎呢個版做乜姐

一早應該轉game 啦._.
回復 支持 反對

原帖由 bbo246 於 1-8-2008 07:47 發表

等?我無等過513~

我唔見得513服務,人品方面有咩吸引我
513跟本都無晒玩魔力既感覺,組隊升LV自閉都算
鬧戰爆粗昆錢TK就多不星數

加上我等都係等緊正服免費/汁,只是如此
我最驚我成世都未等到佢免費sosad ...

正服免費就代表魔力呢隻GAME要結束@@
我唔希望佢會免費,對魔力太多年感情,
佢到今時今日仲頂得住真係好難得(同魔力同時期既GAME都沒落得七七八八)
所以佢免費既話我寧願佢汁,我留番D回憶就算∼
魔力2都就快取代魔力1
唔知大宇果邊會點。。。。。。
回復 支持 反對

原帖由 manyiko 於 1-8-2008 03:46 發表

正服免費就代表魔力呢隻GAME要結束@@
我唔希望佢會免費,對魔力太多年感情,
佢到今時今日仲頂得住真係好難得(同魔力同時期既GAME都沒落得七七八八)
所以佢免費既話我寧願佢汁,我留番D回憶就算∼ ...

魔力2既野好核突 比我都唔玩啦 而且D戰鬥方式仲要變哂 好無言
回復 支持 反對

原帖由 熙~ 於 1-8-2008 10:10 發表
唔通佢地真係咁享受 行 你地不如去玩跑online啦

我唔多清楚跑ONLINE呢隻係點樣既GAME
聽過下,不過完全冇接觸過
我選擇行,並唔係享受
係習慣,1.0玩到而家,
以前低LV去打仙人掌,去維洞打熊升LV
而家有里洞刀雞當然唔同,
叫雪山,要開阿巴尼斯村傳點,
經過魔大,再去傳送石進入
叫炎洞,總要經過長長既維村海洞
打樹老,行果個洞,D樓梯好難睇得見∼
打神狗,2人一起去,又長又難行,又要打鱗片∼
打猶大,男女數目要配合,記得以前我帶男子組,同女子組鬥快去到換蠟燭果度∼
哈∼靠好彩,遇怪少,而且識路,一定最早到等佢地
打雙王,迷宮層數最多,好考耐力@@

我以前玩魔力雖然係朋友推薦,不過係遊戲度都唔係同真實既FD玩
我魔力既朋友都係升LV、打王行迷宮識返黎
行去升LV,行迷宮行得慢,悶
所以大家一齊傾計,傾下傾下就熟,做埋朋友,
以後升LV打王都一齊
諗番起真係懷念,呢D都係以前正服既事LU
而家正服果邊都唔同哂,
不過水瓶都搵到少少呢份感覺

我對喵喵冇反感,只係感覺好唔同咁
支持你地∼∼
你地既GM真係好好人@@
回復 支持 反對

原帖由 森林小妖 於 1-8-2008 11:50 發表

魔力2既野好核突 比我都唔玩啦 而且D戰鬥方式仲要變哂 好無言

嗯。。。見仁見智啦∼∼
人物造型都OK,不過戰鬥方式真係有D唔習慣
希望大宇唔好掉低魔力1
同魔力2鬥過∼∼
回復 支持 反對

原帖由 manyiko 於 1-8-2008 04:08 發表

嗯。。。見仁見智啦∼∼
人物造型都OK,不過戰鬥方式真係有D唔習慣
希望大宇唔好掉低魔力1
同魔力2鬥過∼∼

我覺得d人物樣阻哂街 好大粒
回復 支持 反對

就算唔行迷宮,係解任務同升lv果陣都可以識到朋友,最大問題係你會唔會主動去同隊友傾計?而且而家d玩家係絕對唔會主動出聲同埋幫人,升lv就當係陌路人咁,你死你事,關我咩事要我出攻吸俾你?慳d唔該,我用完魔咪走囉洗理你班契弟?所以話而家真係一代不如一代,香港越黎越冇人情味

回復 支持 反對