打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 邊個話喵喵魔力冇人玩(有得睇現場情況)

關閉 [複製鏈接]
原帖由 s991098 於 1-8-2008 12:15 發表
就算唔行迷宮,係解任務同升lv果陣都可以識到朋友,最大問題係你會唔會主動去同隊友傾計?而且而家d玩家係絕對唔會主動出聲同埋幫人,升lv就當係陌路人咁,你死你事,關我咩事要我出攻吸俾你?慳d唔該,我用完魔咪走囉洗理你 ...

你地話513 D玩家無品

不過喵喵魔力好似吸納緊513 D 無品玩家

咁喵喵魔力成功後 會唔會變左第2個513 無品既私服

定係覺得喵喵魔力有品既玩家  可以同化個D 無品既玩家?
回復 支持 反對

原帖由 133133 於 1-8-2008 04:21 發表

你地話513 D玩家無品

不過喵喵魔力好似吸納緊513 D 無品玩家

咁喵喵魔力成功後 會唔會變左第2個513 無品既私服

定係覺得喵喵魔力有品既玩家  可以同化個D 無品既玩家?

放心 喵喵魔力個gm唔似你地513個gm

無品既玩家 喵喵係會作出處分

所以我地咁放心
回復 支持 反對

原帖由 森林小妖 於 1-8-2008 12:22 發表

放心 喵喵魔力個gm唔似你地513個gm

無品既玩家 喵喵係會作出處分

所以我地咁放心

無品既玩家 所做既唔一定係呃錢

咁係咪 叫尾帶呀 無魔走呀 TK呀 係GAME爆粗 都要封AC?
回復 支持 反對

原帖由 manyiko 於 1-8-2008 04:05 發表

我唔多清楚跑ONLINE呢隻係點樣既GAME
聽過下,不過完全冇接觸過
我選擇行,並唔係享受
係習慣,1.0玩到而家,
以前低LV去打仙人掌,去維洞打熊升LV
而家有里洞刀雞當然唔同,
叫雪山,要開阿巴 ...

諗返起都有好多呢D咁既回憶>3<

咁係咪 叫尾帶呀 無魔走呀 TK呀 係GAME爆粗 都要封AC?

琴日有幾個台灣人 係喵喵東醫 洗頻
叫左幾次都唔聽 仲好無禮貌
講真 無品既玩家隻隻GAME都有
我見到都好無奈/口\

回復 支持 反對

原帖由 133133 於 1-8-2008 04:25 發表

又黎一個冇腦既言論喇 我幾時話過會封ac )?

不過呢 無品係人人見志 喵喵點睇你又知?

你都幾好笑囉唔該
回復 支持 反對

原帖由 森林小妖 於 1-8-2008 12:27 發表

又黎一個冇腦既言論喇 我幾時話過會封ac )?

不過呢 無品係人人見志 喵喵點睇你又知?

你都幾好笑囉唔該

你咁有腦,JA係話TK呀,尾帶呀,爆粗呀,無魔走呀 未必係無品

如果唔封AC可以點 我想你答下我

係咪係BBS開帖話依個玩家 十分ON9, 叫人唔好理佢咁潮?
回復 支持 反對

老實講冇人要求513 d玩家黎喵喵玩,我都講過,黎玩我地當然歡迎,但係你認為唔值得黎玩,我地都唔會歡迎你,唔該你走[[yoyo_147]]

我係睇過唔眼,513收p既時候,個個人話有咩魔力好玩,有人提意喵喵,有人提意bt服,一係d人就話喵喵冇人玩,全個ser等於我地偉大513王國既一半都唔知有冇,咁小人玩我咪等於玩單機game,做自閉仔?   -   10倍技能exp玩黎做乜?一陣間就升完有咩樂趣,又話設定差呢樣果樣,其實冇人迫你地玩,唔好掐住自己條頸又係到大叫救命ok??
回復 支持 反對

原帖由 s991098 於 1-8-2008 12:15 發表
就算唔行迷宮,係解任務同升lv果陣都可以識到朋友,最大問題係你會唔會主動去同隊友傾計?而且而家d玩家係絕對唔會主動出聲同埋幫人,升lv就當係陌路人咁,你死你事,關我咩事要我出攻吸俾你?慳d唔該,我用完魔咪走囉洗理你 ...

打D大型任
例如龍城,帕0,失翼都要行迷宮
所以解任真係識到好多FD
而家人都變哂質,出句聲俾人話煩
我去左水瓶玩,台灣人係好少少
真係少少,開始就講句安安,之後升等就公喜,返去就辨辨
回復 支持 反對

原帖由 133133 於 1-8-2008 04:30 發表

你咁有腦,JA係話TK呀,尾帶呀,爆粗呀,無魔走呀 未必係無品

如果唔封AC可以點 我想你答下我

係咪係BBS開帖話依個玩家 十分ON9, 叫人唔好理佢咁潮?

唔封AC既話咪同家族講囉 不過我諗你冇咁既福份 因為你唔似會有家族肯收 就算有 個家族d人多數都盲既

的確 TK,尾帶,爆粗,無魔走未必係無品 不過我指係喵喵眼中 所以呢 你都收番你d說話好d
回復 支持 反對

我曾經被一個513的玩家係喵喵TK我[[bao_35]]

話我係nakuz推喵喵[[bao_33]]
回復 支持 反對