打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 邊個話喵喵魔力冇人玩(有得睇現場情況)

關閉 [複製鏈接]
補充多一d野:
如果你拎513黎同喵喵比,當然冇得比,你唔諗下513係幾時開?喵喵幾時開?唔該用你地個豬腦計下條數,會係邊到多人d??
我玩喵喵魔力係冇諗住長玩,9月就會退出,不過見你班513忠實粉絲個個話冇513就唔玩其他私服?笑x死[[yoyo_147]] 慢慢等啦  大閒人
回復 支持 反對

原帖由 manyiko 於 31-7-2008 12:44 發表
搞笑
又黎同我講5開
5開我仲玩黎仲乜(做自閉仔囧?)
而且我唔係513人,我玩官服的
不嬲升職呢家野我都係叫人一齊去
解任我先會搵FD
玩喵喵我真係搵唔到玩魔力既感覺
改到咁樣真係玩唔落

其實又冇話迫你地玩 只係議事論事

點解反應可以咁大
回復 支持 反對

原帖由 s991098 於 31-7-2008 20:42 發表
一下子升到五十幾lv唔好玩?冇當初玩魔力既感覺?
你地係513夠升左好耐啦,而家咪乜q都冇曬[[onion_73]] ,笑死[[onion_40]]

既然你想玩感覺點解唔返去正服玩,走黎玩私服托lun?[[onion_17]] 正服夠曬原汁原味,好有當 ...

唔記得講
我係支持官服,由1.0到而家LU(中間停玩又重玩N次)
亦都有玩私服,不過唔係513
所以我唔係513人,你唔好誤會
我亦都無意對你地私服作出咩攻擊
我對你地位GM既用心都好感動
話說大宇都冇咁詳盡既教學
回復 支持 反對

原帖由 manyiko 於 31-7-2008 20:44 發表
搞笑
又黎同我講5開
5開我仲玩黎仲乜(做自閉仔囧?)
而且我唔係513人,我玩官服的
不嬲升職呢家野我都係叫人一齊去
解任我先會搵FD
玩喵喵我真係搵唔到玩魔力既感覺
改到咁樣真係玩唔落

老實講喵喵入面唔係好多人5開到,大把人只係雙開

咁我想問下你係正服又幾多開?雙開?我諗唔只咁小._.而家正服d人大大話話有5,6個ac,有咩咁出奇?講自閉的話我諗應用係正服會適合d[[tk_36]]
回復 支持 反對

原帖由 s991098 於 31-7-2008 12:54 發表

咁我想問下你係正服又幾多開?雙開?我諗唔只咁小._.而家正服d人大大話話有5,6個ac,有咩咁出奇?講自閉的話我諗應用係正服會適合d[[tk_36]]

我覺得冇可能將私服同正服相提並論 玩得私服 預左乜都快d易d

如果咁比 仲離譜過同513私服果邊既情況比
回復 支持 反對

原帖由 s991098 於 31-7-2008 20:54 發表

而家轉左去新SER水瓶玩
唔多見5開自閉仔
我本身5個AC,平時3開
2個戰鬥練功,1個採集
回復 支持 反對

原帖由 森林小妖 於 31-7-2008 20:58 發表

我覺得冇可能將私服同正服相提並論 玩得私服 預左乜都快d易d

如果咁比 仲離譜過同513私服果邊既情況比

嗯,所以私服都有等級技能倍數,升等升技快D又易D
回復 支持 反對

原帖由 manyiko 於 31-7-2008 13:05 發表

嗯,所以私服都有等級技能倍數,升等升技快D又易D

好想要正服d招財貓呀
回復 支持 反對

原帖由 森林小妖 於 31-7-2008 21:08 發表

好想要正服d招財貓呀

你地喵喵D寵去到咩版本?
我見到有D私服都有招財貓@@
回復 支持 反對

原帖由 howaikit 於 31-7-2008 17:29 發表
我都有玩喵喵魔力

衣家又吾系叫你一世玩喵喵魔力
醒小小  吾該~  你話咁多野
咁你咪等513魔力開番囉  我最驚你等成世你都未等到
之後先知道早知應該玩喵喵魔力
一定好笑死...我都想睇下你點樣等個"傑"搞番好個 ...

等?我無等過513~

我唔見得513服務,人品方面有咩吸引我
513跟本都無晒玩魔力既感覺,組隊升LV自閉都算
鬧戰爆粗昆錢TK就多不星數

加上我等都係等緊正服免費/汁,只是如此
我最驚我成世都未等到佢免費sosad[[yoyo_157]]

我覺得早知應該連正服都咪玩,唔係都唔會咁尋求玩正服時既感覺

我只係講我認為令我悶既要點,表達自己對E個私服既感想,請問又關一世玩喵喵魔力咩事[[yoyo_014]]

[quote]原帖由 PUSSYnight 於 31-7-2008 17:08 發表
咁果d人真係有咪,,可能個個都自己開
回復 支持 反對