打印 上一主題 下一主題
收起左側

【原創】小弟玩槍心得,,,,玩槍入黎睇下(23

關閉 [複製鏈接]
多謝你既分享

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

一月[仔] 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

chris1222 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

Originally posted by 蕃•茄•仔 at 2006-3-30 07:36:

我個人認為樓主好傻
玩槍你叫我2力2體2心..我死在去仲好-.-
一係玩純力槍..攻超高....一係4力2體或4力1體1心
力都計槍嫁la.....冇人叫你一定玩pk嫁....學樓主咁加...你點升lv丫..打到都唔知幾時la

hehe
我見過一位朋友 係龍門入口打
全力槍黎 死左幾次 連續地
你話力係咪一定咁緊要@@?

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

一月[仔] 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

Originally posted by henryabcde at 2006-4-23 01:47:
3力2體1心好d
我認為近攻既應該注重攻擊力
而且心唔屎咁多
+1差唔多

我都係加3力2體1心...
我覺得都幾好...攻唔會太低
又可以加hp & mp,mp唔會過低

ps:只係個人意見...講得唔好請勿見怪!!

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
其實5力1體最好...
冇錯牙..攻點都唔夠刀高..但系攻速搭夠wo..
你加多d血不如加多d攻加護體....
高血低護體咪又系冇用..

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

我見過有位小朋友係龍門唔夠血打劍彊被圍死了
而且不是單單一次

回復 支持 反對

=0=我20lv以後玩5力1體tim...好似玩緊刀咁...我係未應該轉玩刀呢

回復 支持 反對

我6力ar!!!!!!!!!!!
要再開過la....

回復 支持 反對