打印 上一主題 下一主題
收起左側

【原創】小弟玩槍心得,,,,玩槍入黎睇下(23

關閉 [複製鏈接]
高手會唔同意你既講法 因為佢地要高攻全力係壓等既出路

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

樓主未免太過...什麼(原諒我中文差..)
加體基本上為了血 到了某個極限就可停止加上
加心基本上不用太多 mp也是到了某極限加上去用途也不太
(原諒我不能解釋太多 只是事實....)
加力才是王道 難道技能不是計力嗎?
加心PK又會怎呢?就不會被秒?
即使人不能秒你...你也不能秒人吧
事實上我也認為槍是用來清怪的
情怪才是槍的王道

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-23 23:02:
但如果單修 槍果招風馳係比較屈機
我用橫掃打高防人 一下打8血= =’
但用風馳 都打到3x∼4x血
而且回招又快..

錦我咪衰左??
我學左"獨"蛇呀!!
((我升到9層la,冇理由e加放棄,
最多遲o的先再練風馳,錦樣o唔ok?))
但係平時打怪我覺得"獨"蛇都ok~
而且風馳係用多o的mp~
我仲發覺我比同lv ge槍手更勁,
因為我e加有近900血,
攻力又接近200,(25lv)
就算高我1~2lv都未必夠我p=.=
風馳係唔可以屈返用槍o個o的人ga!!
因為你用槍唔會狂升水3 ga ma~
所以幾秒之後又行到,幾秒之後又行到,
我血多護體多,我一行得郁佢地就p梗!!
佢地用曬行mp去定我,佢地用一兩次風馳,
我又行得郁,可以打佢,都未扣得曬o的護體=.=
因為我對住o的全力弓同槍係勁多血!!
狂用"獨"蛇幾下就爆曬人地o的護體有"突",
加多2~3下"獨"蛇佢地就死左,
所以"獨"蛇都唔廢得曬ge~
而風馳更加唔係咩人都屈到~

以上都係我ge心得~

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

chris1222 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

我係加4力2體

回復 支持 反對

我玩槍玩體心槍....
屈你防.血...(用金鐘+吐吶a_a)
我4體1心1力....
19 lv..都打得死個20lv既4力1體1心既刀...
不過升lv好慢

回復 支持 反對

槍技係計 心or力????

回復 支持 反對

11lv打what up??

回復 支持 反對

我學左風馳,烏龍,橫掃,冰封
但後悔學左橫掃,因為冇咩用
冰封係唔夠打走佬用
金鍾好難升,升到好悶

回復 支持 反對

咁 樣 槍 咪 變 左 血 牛 =    ="

回復 支持 反對