打印 上一主題 下一主題
收起左側

【原創】小弟玩槍心得,,,,玩槍入黎睇下(23

關閉 [複製鏈接]
我都有e個疑問
因為game度講到明心係對內功攻擊有關
但係我玩外功型,烏龍+風馳清怪既
我4力1體1心 唔好咩?
2力2體2心   個人會唔會太平庸呢?如果個人想單練,咁睇黎比較困難wo
再加上,我覺得你地開始講左去內功系攻擊=.=
玩內功既都會揀左暗or弓先啦
所以我覺得講槍,不如講番外功型啦^^"

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

多謝先啦bao_03bao_03

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 蓋孩子 at 2006-3-29 21:03:
我都有e個疑問
因為game度講到明心係對內功攻擊有關
但係我玩外功型,烏龍+風馳清怪既
我4力1體1心 唔好咩?
2力2體2心   個人會唔會太平庸呢?如果個人想單練,咁睇黎比較困難wo
再加上,我覺得你地開始講左去內 ...

但係如果只講外功..

咁刀..都玩曬..

而且攻又比昌高..

so..我比軷十卜內功..also.都要體

因為的確昌係清怪鬼

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-21 00:25:
首先,槍唔須要太高攻,你高極都唔夠刀黎,唔洗加太多力
最重要係心同體 因為咩?因為槍係清怪手 俾怪圍果陣你唔夠體ge話
爆餃子都係死路一條,,,而招方面 如果係單修型 學風馳電制加橫 ...

我個人認為樓主好傻
玩槍你叫我2力2體2心..我死在去仲好-.-
一係玩純力槍..攻超高....一係4力2體或4力1體1心
力都計槍嫁la.....冇人叫你一定玩pk嫁....學樓主咁加...你點升lv丫..打到都唔知幾時la

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

我宜家只加體
打怪好鬼cheap

打打下就死左,我宜家加力啦
加體一定唔夠青

回復 支持 反對

Originally posted by SEXMiracle at 2006-3-29 18:36:

我睇左咁多個post仲係唔明!到底槍出個d烏龍..風x係關乜野素質事?
有人話力愈高..外功[即係烏龍個d]攻擊力愈高
你就話心高 槍技攻高...咁事實到底係點架!!我到底洗唔洗加力

力...係隨你喜歡的...
加力..會高攻少少 唔會太多
但係係血or心會有死點

Originally posted by 蕃•茄•仔 at 2006-3-30 07:36:

我個人認為樓主好傻
玩槍你叫我2力2體2心..我死在去仲好-.-
一係玩純力槍..攻超高....一係4力2體或4力1體1心
力都計槍嫁la.....冇人叫你一定玩pk嫁....學樓主咁加...你點升lv丫..打到都唔知幾時la

如果你玩力 我建議你玩刀
刀同槍全加力 刀win成十條街

[ Last edited by 火.爆.輝 on 2006-3-30 at 08:51 PM ]

回復 支持 反對

成班柒頭老點人-,-...
緊係加力啦...好明顯技係攻擊加成...點會關心事...
加心有病呀...咁多mp有鬼用...遲早又係爆藍...
升lv果陣咪又係加少少mp...
加心曬果一點...你拿去加攻,加體仲好...
4力2體我都係咁爆技升...
有幾難...我e家仲要用烏龍升...
我開新人加心都不見得技攻有勁囉...升到lv5...完全唔覺得有多...
加力就唔同...
唔信可以試下...

仲有...槍同刀...話咩加攻...
槍係清怪囉...唔清都係一隻肉盾...<-所以先要加體
刀全加攻係正常...
你有幾可見刀清怪快!?又唔係大技...
咁佢setting刀勁高攻...咁又點...
槍唔加得攻!?
咁不如齊齊玩刀...
有腦ge都諗到啦...
我就唔信刀清怪快過槍...

建議:
5力1體
4力2體

玩野ge可以3力3體...我就未試過咁加...
後期實變狂牛...

你玩槍...想pk勁...咪升風馳...
講真...槍pk真係唔勁...
反而清怪先係強者...

注意:槍勁...勁在清怪...唔係pk囉...

[ Last edited by 『鴻』。﹏。 on 2006-4-1 at 05:09 AM ]

回復 支持 反對

chris1222 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

3力2體1心好d
我認為近攻既應該注重攻擊力
而且心唔屎咁多
+1差唔多

回復 支持 反對

多謝分享~~

回復 支持 反對