打印 上一主題 下一主題
收起左側

【原創】小弟玩槍心得,,,,玩槍入黎睇下(23

關閉 [複製鏈接]
好野呀!
支持哂!!

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

多謝樓主既心得分享^^

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

爆正    試過^^

回復 支持 反對

各位 我已經開人試過了! 以5lv計
2力2體2心 招勁
4力2體 普攻比2力2體2心係高少少攻 只不過係少少

回復 支持 反對

Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-24 22:48:
各位 我已經開人試過了! 以5lv計
2力2體2心 招勁
4力2體 普攻比2力2體2心係高少少攻 只不過係少少

爆體呢?
(打不死的小強=.=)

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

加力唔關用技事@@?

回復 支持 反對

幾有用@@!!!!!!!!!!!!!!!!

回復 支持 反對

Originally posted by frankyeung at 2006-3-25 16:50:
加力唔關用技事@@?

有少量關 心先係主要
力關普攻事

Originally posted by 薯片 at 2006-3-24 12:26:

哎 . . 如 果 真 係 有 多 返 1 0 格 技 我 就 唔 洗 擔 心 咁 多 喇 ! !
因 為 我 怕 學 晒 招 得 返 2 - 3 個 技 位 , 遲 d 高 lv 可 能 有 招 學。
咁 到 時 唔 夠 位 咪 死 . .
如 果 真 係 多 1 0 個 ...

我記得係有得刪技能ge
所以唔洗驚,,,,

[ Last edited by 火.爆.輝 on 2006-3-25 at 11:18 PM ]

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-25 17:59:

有少量關 心先係主要
力關普攻事

我記得係有得刪技能ge
所以唔洗驚,,,,

[ Last edited by 火.爆.輝 on 2006-3-25 at 11:18 PM ]

即係drag d技能落去地下

回復 支持 反對

咁勁ga!!!

回復 支持 反對