打印 上一主題 下一主題
收起左側

【原創】小弟玩槍心得,,,,玩槍入黎睇下(23

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by 薯片 at 2006-3-22 22:15:

下 , 點 解 水 屬 會 屈 機 既 . . .
我 用 水 定 住 人 , 雖 然 行 唔 到 , 但 係 仲 可 以 用 招 攻 擊 我 啵 。

睇下係咩職打你ja
我槍俾人定左冇招出 ==’
o嘴

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

咩叫單修 做咩單修要學3招技的??1招風馳一招爆技唔夠咩??bao_11

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by ffff at 2006-3-22 22:33:
咩叫單修 做咩單修要學3招技的??1招風馳一招爆技唔夠咩??bao_11

單修ja係只修一樣武
雙修好似有劍招同槍招

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-22 14:22:

睇下係咩職打你ja
我槍俾人定左冇招出 ==’
o嘴

哎 . . . 咁 奇 既 ∼_∼
我 上 次 同 個 槍 打 呢 ! 我 定 佢 佢 行 唔 到 , 但 係 就 用 風 馳 可 以 打 到 我 ..
令 我 覺 得 定 人 無 用 咋 . . .

回復 支持 反對

= =我覺得加4力2體差唔多

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 薯片 at 2006-3-22 15:09:

哎 . . . 咁 奇 既 ∼_∼
我 上 次 同 個 槍 打 呢 ! 我 定 佢 佢 行 唔 到 , 但 係 就 用 風 馳 可 以 打 到 我 ..
令 我 覺 得 定 人 無 用 咋 . . .

風馳無視定身架
所以咁多人學風馳就係咁解

回復 支持 反對

Originally posted by 云夢 at 2006-3-22 23:38:

風馳無視定身架

但如果冰左你先就俾佢屈了

回復 支持 反對

Originally posted by 云夢 at 2006-3-22 15:38:

風馳無視定身架

哦 ~ 除 左 風 馳 外 仲 有 冇 野 係 無 視 架 。
咁 我 如 果 定 d 無 風 馳 既 人 咪 佢 打 我 唔 到 我 打 到 佢 囉 @@ . .
哈 . . . 而 且 定 人 好 似 一 定 定 到 架 啵 . .
我 次 次 用 都 定 到 d 怪!!

回復 支持 反對

我都想玩下.

回復 支持 反對

好有用...
多謝哂

回復 支持 反對