打印 上一主題 下一主題
收起左側

【原創】小弟玩槍心得,,,,玩槍入黎睇下(23

關閉 [複製鏈接]
技能攻擊力計 力or心?

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

高lv起易死同清唔到怪

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

多謝分享 ~o~

回復 支持 反對

Originally posted by 分手乂勿語 at 2006-3-21 21:22:
- -"...咁不如玩全魔=.=全爆心
血可以有特技俾你加

你錯啦-,-
特技唔等同加防
屬性入面加血係可以加防的
難道你會有咁多點去加血同防特技?

Originally posted by QWEQWE222 at 2006-3-21 22:08:
高lv起易死同清唔到怪

我覺得只要有點血就冇咁易死-,-
同埋清唔到怪呢種野我睇完o嘴
招招大範技 何來清唔到

[ Last edited by 火.爆.輝 on 2006-3-21 at 11:12 PM ]

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

我係加4力2體

回復 支持 反對

Originally posted by 麼囉 at 2006-3-21 23:51:
我係加4力2體

我試過10lv全力槍同10lv全力刀用普攻對打
刀係扣多過槍80∼100...

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

我加5體1心
反正打算玩持久戰
依家10lv都650~700幾血
就算護體無哂都唔驚俾同級怪圍

回復 支持 反對

Originally posted by 云夢 at 2006-3-22 00:02:
我加5體1心
反正打算玩持久戰
依家10lv都650~700幾血
就算護體無哂都唔驚俾同級怪圍

其實加點都係志在人為嫁ja
分分鐘亂加點比有規律加點仲勁
都唔出奇....呢d都係要研究研究@@∼∼∼

回復 支持 反對

Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-21 16:03:

其實加點都係志在人為嫁ja
分分鐘亂加點比有規律加點仲勁
都唔出奇....呢d都係要研究研究@@∼∼∼

唔唔
畢竟對我地黎講係新game~~~

我始終覺得爆血好正
睇住佢不停打都打唔死真係想笑

回復 支持 反對

咁 其 實 完 全 唔 加 攻 !
只 係 加 心 同 體 ~
如 :3 心 3 體 ! 咁 唔 會 仲 好 咩 . . .
uplv 同pk 都 只 係 爆 技 , 好 小 用 普 攻

回復 支持 反對