打印 上一主題 下一主題
收起左側

【原創】小弟玩槍心得,,,,玩槍入黎睇下(23

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by 云夢 at 2006-3-22 00:05:

唔唔
畢竟對我地黎講係新game~~~

我始終覺得爆血好正
睇住佢不停打都打唔死真係想笑

我見過有個人全血= =
超高防....打得佢1,2血
變態- -

Originally posted by [H]薯片 at 2006-3-22 00:10:
咁 其 實 完 全 唔 加 攻 !
只 係 加 心 同 體 ~
如 :3 心 3 體 ! 咁 唔 會 仲 好 咩 . . .
uplv 同pk 都 只 係 爆 技 , 好 小 用 普 攻

我同意你ge說法@@∼
刀就話普攻勁 我都未試過用普攻打怪 pk xdddd

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-22 00:29:

我同意你ge說法@@∼
刀就話普攻勁 我都未試過用普攻打怪 pk xdddd

加 力 既 話 , d 槍 技 會 唔 會 高 攻 d ?
定 係 完 全 唔 關 事 呢 。
仲 有 呢 , 你 覺 得 除 左 學 槍 技 , 屬 性 招 學 唔 學 好 呢 ?
我 自 己 學 左 水 屬 第 三 招 好 似 無 咩 用 , 只 係 定 人 , 但 係 人 地 都 可 以 用 招 攻 擊。
而 金屬 第 三 招 話 就 話 可 以 暈 人 , 但 係 我 用 黎 用 去 都 暈 唔 到

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

好正既心得~~
thx for sharing~

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

我雖然唔係玩槍
但以我所知玩近戰就一定要加力
暗,弓就一定要加敏
如果你唔加力
你d技能輸出會好低
因為力係會影聲技能ge輸出

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

其實我想知道點解大陸D人會鄙視火槍的?
我諗我到時應該玩1力2體3心@@

回復 支持 反對

Originally posted by devilkai666 at 2006-3-22 04:39:

∼∼∼應 該 因 為 槍 係 正 統 武 器 , 而 拎 住 槍 而 出 魔 法 。
d 人 覺 得 咁 係 唔 應 該 . . .

回復 支持 反對

唔該晒wo

回復 支持 反對

Originally posted by [H]薯片 at 2006-3-22 01:47:

加 力 既 話 , d 槍 技 會 唔 會 高 攻 d ?
定 係 完 全 唔 關 事 呢 。
仲 有 呢 , 你 覺 得 除 左 學 槍 技 , 屬 性 招 學 唔 學 好 呢 ?
我 自 己 學 左 水 屬 第 三 招 好 似 無 咩 用 , 只 係 定 人  ...

屬性當然要學 關內功事
水屬係pk屈機招
雷都係 火就係打怪

Originally posted by devilkai666 at 2006-3-22 12:39:

大陸人..我冇玩大陸server
唔太知@@

Originally posted by [H]天瀟 at 2006-3-22 09:48:
我雖然唔係玩槍
但以我所知玩近戰就一定要加力
暗,弓就一定要加敏
如果你唔加力
你d技能輸出會好低
因為力係會影聲技能ge輸出

都係果句了
加力冇乜用 如果你係加猶
我建議槍加心,,,
心係加內功,,招式攻力
好似有人話 槍唔多會出普攻 只會爆技
不過你真係玩普攻 可以4力2體
唔洗加心 不過招式攻力會低好多

[ Last edited by 火.爆.輝 on 2006-3-22 at 08:15 PM ]

回復 支持 反對

我同你頂,咁有心1機打-3-

回復 支持 反對

Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-22 12:12:

屬性當然要學 關內功事
水屬係pk屈機招
雷都係 火就係打怪

下 , 點 解 水 屬 會 屈 機 既 . . .
我 用 水 定 住 人 , 雖 然 行 唔 到 , 但 係 仲 可 以 用 招 攻 擊 我 啵 。

回復 支持 反對